Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bruk Oppgavebehandling i Windows 7Use the Task Manager in Windows 7

Oppgavebehandling

Task Manager kan nås ved å trykke Ctrl + Shift + Esc , eller ved å trykke Ctrl + Alt + Del og velge Task Manager. I Windows 7 er det her du kan se CPU-bruk, minnebruk, sjekk på kjørende programmer og fjern oppgaver som sitter fast. Det er ekstremt nyttig for å holde Windows 7 jevnt i løpet av dagen. La oss dekke hver fane i oppgavebehandleren.


Use
Illustrasjon: Gordon McAlpin

applikasjoner

Alle dine åpne Windows-programmer er oppført her. Du kan høyreklikke på et hvilket som helst program for å avslutte det. Dette er en ekstremt sakte prosess hvis programmet ikke svarer, og tvinger til å søke etter appens prosesser i den neste kategorien.


Use
Programmer-fanen er der du kontrollerer individuelle Windows-apper.

prosesser

Dette er alle prosessene knyttet til Windows og med hver åpen applikasjon. Ofte er det flere prosesser for hver applikasjon. Hvis en app fryser opp, kan du høyreklikke på hver av appens prosesser herfra og avslutte dem.

tjenester

Dette er Windows-tjenester som hjelper Windows-funksjonen. Den du vil bli kjent med, er Print Spooler. Hvis skriveren din blir sittende fast, høyreklikker du på Print Spooler og klikker Stopp service, og deretter Start service. Dette vil fjerne køen og tillate deg å skrive ut igjen.

Opptreden

Ytelse lar deg holde oversikt over hvor mye CPU og minne som brukes av Windows og dine applikasjoner. CPU-bruken er oppført som en prosentandel, mens minnebruk er mindre enn eller lik den totale mengden minne i PCen. Hvis du ser maksimal CPU-bruk eller maksimal minne, kan det være på tide å avslutte en app eller prosess som forårsaker problemet.


Use
Fanen Prestasjon er hvor du sjekker på CPU og minnebruk.

Nettverk

På denne skjermen kan du se alle de forskjellige nettverkene din PC er koblet til, ekte og virtuell, og hvor mye PCen bruker det nettverket.

brukere

Hvis det er flere brukere som er logget på din PC, kan du se dem alle herfra. Hvis du er administrator, kan du til og med logge av individuelle brukere herfra.

Master oppgavebehandling

Mastering av oppgavebehandling vil gå langt mot en hodepinefri PC-opplevelse.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt