Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan å avinstallere en Windows 8 program (Windows 8 Themed Application)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

Det finnes to typer applikasjoner i Windows 8. Tradisjonelle skrivebordsprogrammer og deretter Windows 8-spesifikke applikasjoner. Vi har en annen video som viser hvordan du avinstallerer skrivebordsprogrammer i Windows 8, men her er hvordan du avinstallerer Windows 8-spesifikke applikasjoner.

For å lære å avinstallere et skrivebordsprogram, se vår video her .

Videoutskrift:

Hei folkens. Merk her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære deg hvordan du avinstallerer en Metro / Modern UI-applikasjon fra Windows 8. I en tidligere video har jeg vist deg hvordan du avinstallerer et skrivebordsprogram. Hvis du vil finne den videoen, er lenken til den i kommentarene nedenfor. For å avinstallere en Metro / Modern UI-applikasjon, må du komme til startskjermbildet. Det er et par måter å gjøre det på. Den første måten å gjøre det på er å ta markøren og flytte den til øverste høyre hjørne av skjermen, og deretter flytte ned, eller gå til nederste høyre hjørne av skjermen og flytt opp og klikk Start. Også det du kan gjøre er å sveipe med fingeren fra høyre kant av skjermen hvis du har en berøringsskjerm enhet, eller alternativt du kan trykke Windows-tasten på tastaturet, og det tar deg til denne skjermen her, som er Windows 8 startskjermen.

Dette er Windows-utskifting av Start-menyen fra tidligere versjoner av Windows. Det har vært litt kontroverser om hvorvidt dette er riktig å gjøre, men hvis du har oppgradert til Windows 8, er dette din måte å komme til forskjellige applikasjoner. Alt som har en flat farge, eller alle disse forskjellige flate fargene er Metro / Modern UI applikasjoner. Da er alle disse programmene her, som er små ikoner for programmer du har installert på samme fargeflis, alle skrivebordsprogrammer. Hvis du vil avinstallere en Metro / Modern UI-applikasjon, er det du må gjøre med å høyreklikke på flisen. Alternativt kan du holde fingeren på flisen, og du får samme meny, og du vil se ned i det nederste venstre hjørnet du har tre alternativer. “Unpin from start” er å fjerne den fra skjermen, “avinstallere” som er hva vi får til i et sekund, så “mindre” som bare gjør flisen mindre. Da kan du også, hvis det er en liten flis du klikker på, får du muligheten til å gjøre den større. For å avinstallere flisen eller applikasjonen, alt du trenger å gjøre er å høyreklikke på den, og klikk deretter på “avinstallere”, så må du bare bekrefte og klikke på “avinstaller” på nytt.

Der har du det. Søknaden er fjernet, og det vil frigjøre litt ekstra harddiskplass, slik at du kan installere flere programmer eller ha flere bilder eller filer på datamaskinen. Hvis du vil få det programmet tilbake, er alt du trenger å gjøre, gå tilbake til butikken, se etter det, og installer det på nytt. Hvis du har spørsmål, vennligst legg igjen en kommentar nedenfor i videoopptakene, og vi håper å se deg i en fremtidig ReviverSoft-video. Takk for at du så på.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt