Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Topp 5 måter å forbedre batterilevetiden i Windows 8Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8

De fleste av oss er furu for dagen da vi ikke lenger trenger å gå rundt med ladere for våre mobile PCer. Inntil den tiden kommer, må vi dra nytte av de mange måtene hvor batterilevetiden på bærbar datamaskin kan opprettholdes og utvides for full ytelse. Windows 8-arkitekturen tilbyr flere forhåndsdefinerte planer og metoder for å spare og fremme batteristrøm. Vi har organisert dem under fem overskrifter:

 1. Juster balansert plan. Standard strømstyringsplan for Windows 8 mobile bærbare datamaskiner og nettbrett er balansert plan. Den strømmer automatisk ned for å spare strøm når enheten ikke er i bruk. For å tilpasse balanseplaninnstillinger, klikk på batteriikonet i oppgavelinjen. Fra batteriskjermbildet kan du få tilgang til skjermbildet Flere strømalternativer for å endre innstillinger for balanseplanen, velge den ekstra strømsparingsplanen, eller gå med planen for høy ytelse for optimal strømforbruk.

 2. Juster strømsparingsplanen. Menyen på strømsparing-innstillinger – Rediger planinnstillinger – lar deg velge hvor mye tid skjermen kan være inaktiv før den automatisk blir dimmet. Du gir deg tid til minutter for batteribruk og for tilkoblede tilkoblinger. Du kan også justere ledig tid før du setter datamaskinen i dvale – reduserer den for å kjøre med minimum batteristrøm – ved hjelp av de samme to kategoriene. Til slutt kan du justere de viktige skjerminnstillingene. Skjermens lysstyrke tar opp mye prosessorkraft. Redigeringsvinduet for strømsparing gir glidebrytere for å justere lysstyrken som en del av strømsparingsplanen.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Rediger Planinnstillinger

 3. Juster avanserte strøminnstillinger. I vinduet Strømsparingsredigeringsprogram , ved å klikke på Endre avanserte strøminnstillinger , kan du klikke på fanen Avanserte innstillinger og foreta spesielle tilpasninger på enkelte komponenter i vinduet Strømalternativer . Disse komponentene inkluderer harddisken, USB-innstillingene, bruken av dvalemodus og Internet Explorer-nettleseren.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Avanserte strøminnstillinger

 4. Tilpasset strømplan. Du kan opprette din egen tilpassede plan ved å klikke på Opprett en strømplan i vinduet Flere strømalternativer . Den resulterende menyen lar deg starte med en av standardinnstillingene – Balansert, Strømsparer eller Høy ytelse – og oppgi en ny plan på den valgte modellen. Etter at du har lagret navnet, kan du justere innstillingen Sleep og Display til din smak. Navnet på planen din vises da i listen over foretrukne planer.

 5. Slå av enheter. Din mest tilgjengelige måte å kontrollere strømforbruket på er å kutte av de enhetene du ikke bruker, og som vanligvis bruker ekstra strøm. Disse inkluderer en USB-pinne, en USB-mus og micro SD-kortporten. Slå av den trådløse tilkoblingen når du ikke bruker den.

Og her er en sjette bonus tips: Last ned Battery Optimizer . Det er en gratis app, fungerer bra i Windows 8, og tilbyr flere automatiske metoder og tilpassede kraftplaner for å holde den bærbare datamaskinen lengre mellom kostnader.

forbedringer

Microsoft optimaliserte Windows 8 ved hjelp av de mest innovative og anerkjente teknologiene som er tilgjengelige. Som et resultat har selskapet gjort sterke forbedringer på batterilevetiden til tabletter og bærbare datamaskiner som kjører Windows 8.

Gjennomsnittlig batterilevetid for den første kjernen av Windows 8 bærbare datamaskiner utstedt i desember i fjor var 5:09 timer . Lenova Yoga ultraportable tilbød 6:18 timer, mens Toshiba U845W kjørte 6:28 timer. I dag gir Lenovo ThinkPad X230 7 timer i sin ultraportable ramme. Med det ekstra 9-cellede batteriet, varer livet til 12 timer. Koblet til spesialbatteri, resultatet er 20 timer.

En del av kjernekriteriene som bidrar til å spre bruken og bekvemmeligheten til mobilteknologi, er lengden på batterilevetiden som kjører de ulike enhetene. Intels nye Bay Trai- serie – quad-core, mobile Atom-prosessorer – lover ikke bare å doble prosesseringsevnen og redusere strømforbruket, men også å redusere totalprisen på enhetene.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt