Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Top 5 måder at forbedre batteriets levetid i Windows 8Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8

De fleste af os fyrer for den dag, hvor vi ikke længere skal gå rundt med opladere til vores mobile pc’er. Indtil den tid kommer, må vi drage fordel af de mange måder, hvorpå batteriets levetid kan bevares og forlænges for fuld ydeevne. Windows 8-arkitekturen tilbyder flere foruddefinerede planer og metoder til at spare og fremme batteristrøm. Vi har organiseret dem under fem overskrifter:

 1. Juster den balancerede plan. Standard strømplan for Windows 8 mobile bærbare computere og tabletter er den Balanced plan. Den tændes automatisk for at spare strøm, når enheden ikke er i brug. For at tilpasse Balance planindstillinger skal du klikke på batteriikonet på proceslinjen. Fra batteriskærmen kan du få adgang til skærmen Flere strømindstillinger for at ændre indstillingerne for balanceplanen, vælge den ekstra strømbesparelsesplan eller gå med High Performance-planen for optimal og almindelig strømforbrug.

 2. Juster strømsparingsplanen. Menuen Strømbesparelsesindstillinger – Rediger Planindstillinger – giver dig mulighed for at vælge, hvor meget tid displayet kan være inaktivt, før det automatisk dæmpes. Du giver tid i minutter til brug af batterier og til tilsluttede tilslutninger. Du kan også justere tomgangstiden, før du sætter computeren i dvale – reducerer den til at køre med minimum batteristrøm – ved hjælp af de samme to kategorier. Endelig kan du justere de vigtige skærmindstillinger. Skærmens lysstyrke giver meget processorkraft. Redigeringsvinduet til strømspare giver glidere til at justere lysstyrken som en del af strømbesparelsesplanen.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Rediger Planindstillinger

 3. Juster avancerede strømindstillinger. På vinduet Saver Edit, ved at klikke på Skift avancerede strømstyringsindstillinger, kan du klikke på fanen Avancerede indstillinger og foretage bestemte justeringer på de enkelte komponenter i Power Option vinduet. Disse komponenter omfatter harddisken, USB-indstillingerne, brugen af ​​dvaletilstand og Internet Explorer-browseren.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Avancerede strømindstillinger

 4. Custom Power Plan. Du kan oprette din egen tilpassede plan ved at klikke på Opret en strømplan i vinduet Flere strømindstillinger . Den resulterende menu giver dig mulighed for at starte med en af ​​standardindstillingerne – Balanceret, Strømsparer eller Høj ydeevne – og navngiv en ny plan på den valgte model. Når du har gemt navnet, kan du justere indstillingerne Sleep og Display til din smag. Navnet på din plan vises så i listen over foretrukne planer.

 5. Sluk enheder. Din mest tilgængelige måde at styre strømforbruget på er at afskære de enheder, du ikke bruger, og som typisk forbruger ekstra strøm. Disse omfatter en USB-stick, en USB-mus og micro SD-kortporten. Sluk for den trådløse forbindelse, når du ikke bruger den.

Og her er en sjette bonus tip: Download Battery Optimizer . Det er en gratis app, der fungerer godt i Windows 8, og tilbyder flere automatiske metoder og brugerdefinerede strømstyringsplaner for at holde din laptop længere længere mellem afgifter.

Forbedringer

Microsoft optimerede Windows 8 ved hjælp af de mest innovative og dokumenterede teknologier, der for øjeblikket er tilgængelige. Som følge heraf har virksomheden gjort stærke forbedringer på batterilevetiden for tabletter og bærbare computere, der kører Windows 8.

Gennemsnitlig batterilevetid for den første kerne af Windows 8 bærbare computere udstedt i december sidste år var 5:09 timer . Lenova Yoga ultraportable tilbød 6:18 timer, mens Toshiba U845W kørte 6:28 timer. I øjeblikket giver Lenovo ThinkPad X230 7 timer i sin ultraportable ramme. Med det ekstra 9-cellede batteri strækker livet sig til 12 timer. Koblet til specielt arkbatteri, resultatet er 20 timer.

En del af de grundlæggende kriterier, der hjælper med at sprede brugen og bekvemmeligheden af ​​mobilteknologi, er batterilevetidens længde, der kører de forskellige enheder. Intels nye Bay Trai- serie – quad-core, mobile Atom-processorer – lover ikke kun at fordoble forarbejdningsevnen og reducere strømforbruget, men også at reducere den samlede pris på enhederne.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet