Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Slå opp en død LaptopPowering Up a Dead Laptop

Hvis den bærbare datamaskinen ikke kommer til å strømme, kan den bli ødelagt og trenger reparasjon. Noe av tiden, men problemet er ikke datamaskinen din i det hele tatt – det er strømforsyningen din. Andre ganger er batteriet ditt dødt. Og til slutt kan det bare være at datamaskinen din er bra, men det svarer ikke bare til strømknappen.

Et dødt batteri

Bare fordi du tror at datamaskinens batteri er ladet, betyr det ikke at det egentlig er. Det er helt mulig at støpselet ditt gled ut av veggen eller ut av datamaskinen mens den skulle lades. På den annen side slår mange datamaskiner seg ikke helt av når du slår dem av og holder strøm fra batteriet.

Å fikse et dødt batteri er lett å gjøre. Koble datamaskinen til strømforsyningen, vent noen minutter og slå den på. Hvis dette virker, var batteriet problemet.

Skitne batteriterminaler

Noen ganger blir terminaler for den bærbare datamaskinens batteri støvete eller skitne, og det gjør ikke kontakt. Hvis dette skjer, går ikke datamaskinen på batteristrøm og vil ikke slå på hvis du ikke har kontakten. For å løse problemet, fjern batteriet.

Fjern batteriet ved å bla datamaskinen over for å få tilgang til den og finne den fjærbelastede bryteren som holder den inne. Hold bryteren og løft opp batteriet eller skyv det ut. Terminaler vil ligge i en liten blokk et sted på batteriet som samsvarer med metallfinner eller pinner på datamaskinen. Bruk trykkluft til å blåse dem rent og tørk datamaskinens kontakter med en myk klut.

Sett inn batteriet, vent et minutt eller så, og prøv å slå på datamaskinen.

Powering Up a Dead Laptop
Fjern batteriet ved å finne bryteren som holder den inne.

En død strømforsyning

Hvis den bærbare datamaskinen ikke starter opp på grunn av et dødt batteri, og batteriet ikke vil lade opp, kan du ha en død strømforsyning. For å teste strømforsyningen, koble den til datamaskinen og se om batterilampen lyser. Hvis det gjør det, er strømforsyningen kanskje ikke problemet.

Hvis det ikke gjør det, må du sørge for at strømforsyningens strømledning er stram – noen ganger er ledningen som går fra veggen til strømforsyningen løs. Hvis ledningen er stramt, prøv strømforsyningen med en annen kompatibel datamaskin eller prøv en annen strømforsyning med datamaskinen din – de er ikke så dyre å kjøpe. Hvis du finner ut at strømforsyningen din er problemet, må du enten kjøpe en ny eller få en erstatning sendt under din bærbare datamaskin garanti.

Når datamaskiner ikke vil svare

Hvis din bærbare datamaskin ikke svarer på en knapp, eller til noe annet, kan det være at den er låst opp. Strømmen på de fleste bærbare datamaskiner er ikke som en veggbryter. Det kan fysisk kutte kraften, men det sender også kommandoer, inkludert kommandoen for å sovne eller å våkne opp. Noen ganger må du virkelig tilbakestille datamaskinen for å få strømknappen til å fungere.

Trekk ut strømforsyningen til datamaskinen og fjern batteriet ved hjelp av fremgangsmåten ovenfor. Hold strømknappen nede med fingeren i minst 30 sekunder, men du kan også holde den for mer, hvis du vil. To minutter er trolig mer enn nok og fem minutter er definitivt mer enn nok. Dette vil fjerne eventuelle lagrede kostnader på datamaskinen din.

Powering Up a Dead Laptop
Hold inne strømknappen i minst 30 sekunder.

Slå av strømknappen, og koble til strømforsyningen til datamaskinen din (forutsatt at du vet at strømforsyningen fungerer). Du trenger ikke batteriet ennå. Vent et øyeblikk eller så, og trykk deretter på strømknappen for å slå den på.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt