Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Skifte din laptop-batterietReplacing your Laptop’s Battery

Hvis batteriet mislykkes, har du et dyrt problem å løse. Utskiftbare laptopbatterier koster vanligvis $ 100 og oppover – og det er viktig at du kjøper dem fra produsenten din, eller hvis du kjøper fra Amazon eller Newegg, må du være sikker på at batteriet er OEM, for originalutstyrsproducent. Med andre ord, batteriets merkevare må samsvare med bærbarhetsvaren din.

Tredjeparts laptopbatterier, mens de er billigere, har en tendens til å ha dårligere batterilevetid og har en tendens til å være rett og slett usikre. Ikke kjøp bærbare batterier fra andre selskaper – jeg kan ikke understreke dette nok.

Replacing your Laptop's Battery
Hvis du kjøper et dårlig batteri, kan dette være fanget ditt.

For å finne ut hvilket batteri du bør kjøpe, bør du først identifisere den bærbare produsenten og deretter modellen for din maskin. Et produsentnavn og serienavn kan vanligvis finnes i merkevaren på den bærbare datamaskinen, og modellnummeret vil vanligvis skrives ut på bunnen av den bærbare datamaskinen.

Hvis du fortsatt har tilfelle for den bærbare datamaskinen, kan du bruke boks- og instruksjonshåndbøkene for å finne ut hvilken modell du har på din bærbar PC – ellers må du søke etter produsent og produktlinje til du finner et bilde av den bærbare datamaskinen som ser mest ut som din. Søke grundig – kjøp av feil batteri kan resultere i en batterisjorddans som jeg er sikker på at du ikke vil oppleve.

Etter å ha bestemt serien og modellen, gå til produsentens nettsted og begynn å lete etter hvor du kan kjøpe nye batterier. Hvis du ikke kan, gjør et søk for å finne hvor du kan kjøpe erstatningsbatterier til maskinen eller hodet til en lokal tech-butikk for å se hvordan de kan hjelpe deg.

Noen ganger vil en produsent selge batterier med forskjellig antall celler i dem. Jo flere celler, jo lengre batteriet varer , men jo tyngre den bærbare datamaskinen vil være med batteriet inne i det. Det er en avgang.

Når du har funnet ditt nye batteri, gratulerer!

For å få denne til å vare lenger, må du ikke holde den tilkoblet hele tiden. En god idé er å vente til batteriet blir lavt for å lade det, gi det full ladning, og koble det ut igjen – mens det høres dumt, har det tendens til at batteriene varer lenger, fordi de til slutt går tom for ladeoppladninger, og å holde din laptop plugget inn 24/7 kan føre til at disse syklusene blir fortært så dårlig at du ikke kan gå en time uten å finne et stikkontakt. Også vurdere å bruke vekselstrøm når du kan.

Endelig kan vår gratis app, Battery Optimizer , også hjelpe batteriet til å gå mye lenger mellom kostnader. Gi det et forsøk!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt