Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til FORSØKTE SWITCH FRA DPC Blue Screen of Death feilA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

Feilsøkingen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen av Windows på grunn av en ulovlig operasjon ved hjelp av DPC-prosedyren (Deferred Procedure Call). DPC er ansvarlig for å fullføre gjeldende IRP (I / O Request Packets) og sørger for at I / O-operasjonen til enheten som er neste på linje, startes raskt. Den ulovlige operasjonen som forårsaker denne BSOD-feilen kan være en ventetjeneste eller en vedleggsprosess som ble forsøkt fra en DPC-rutine. Dette innebærer at det finnes et programvare- eller maskinvareproblem, og systemet har stengt for å forhindre ytterligere skade.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” og “Windows STOP 0x000000B8”. Noen Windows 2000, Windows XP, Windows Vista og Windows 7 og 8 brukere har rapportert denne BSOD-feilen, som vanligvis vises på skjermen under systeminstallasjonen som:

ATTEMPTED SWITCH FROM DPC

For å fikse BSOD-feilen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC”, kan du utføre et stakkespor for å identifisere koden som forårsaket DPC-rutefilen. Dette skyldes vanligvis programvare bugs eller ødelagte enhetsdrivere. Å utføre systemgjenoppretting hjelper deg med å løse dette problemet.

For å utføre en systemgjenoppretting, klikk på Start-knappen og skriv inn kommandoen “Systemgjenoppretting” i dialogboksen, og trykk deretter ENTER. I enkelte Windows-operasjoner kan alternativet Systemgjenoppretting vises fra listen over søkeresultater. Klikk på Systemgjenoppretting, og følg instruksjonene og instruksjonene som vises i dialogvinduet. Under prosessen vil Windows anbefale gjenopprettingspunktet, men du får også muligheten til å velge et gjenopprettingspunkt ved å velge alternativet “Velg et annet gjenopprettingspunkt”. Når gjenopprettingspunktet er valgt, gjenoppretter systemet prosessen uten å påvirke noen av dine personlige filer. Du må starte datamaskinen på nytt etter at prosessen er fullført.

Dette BSOD problemet kan også løses ved å utføre en minnekontroll, siden noen BSOD feil skyldes feil i RAM (Random Access Memory). Du kan gjøre dette ved å klikke på Start og skrive inn kommandoen “Windows Memory Diagnostic Tool” i søkeboksen. Når søkeresultatet vises, klikker du på Windows Memory Diagnostic Tool, etterfulgt av alternativet Restart Now og Check for Problems. Følg instruksjonene og ber om det i dialogvinduet og bytt ut RAM hvis det oppdages feil.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt