Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til FORSØKTE SWITCH FRA DPC Blue Screen of Death feilA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå når datamaskinen slår brått ned under initialiseringsprosessen for eldre versjoner av Windows, for eksempel Windows Vista, XP, 2000, 7 og 8. Denne feilen er forårsaket ved en forsinket prosedyreanrop (DPC) rutine som forsøkte å utføre en ulovlig operasjon. DPC utløses når kjernen oppdager en hengt tilstand og ringer for å avslutte eller avbryte en programvare. Det betyr at et utbytte, vedleggsprosess eller en ventetid ble utført fra en DPC-rutine.

I mange situasjoner kan denne BSOD-feilen være forårsaket av en enhetsdriver, maskinvare eller en tilhørende programvare, og abrupt avslutning av datamaskinen utføres automatisk for å forhindre tap av data. Nylig tillegg av en maskinvare eller oppdatering av en enhetsdriver, for eksempel videodrivere, er de vanlige årsakene til denne feilen. Andre mulige årsaker til denne BSOD-feilen er defekt minne og antivirus / antispionprogramvare.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” og “STOP 0x100000B8”. Noen brukere av Windows har rapportert denne BSOD-feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

ATTEMPTED SWITCH FROM DPC

For å fikse BSOD-feilen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC”, må du sjekke datamaskinen for nylig installert maskinvare, enhetsdriver eller annen relatert programvare. Bytt ut korrupte eller utdaterte enhetsdrivere ved å laste ned og installere enhetsdrivere og oppdateringer henholdsvis fra Windows Update. For å utføre manuelle oppdateringer, åpne Internet Explorer, klikk på Sikkerhet, velg deretter Windows Update og følg instruksjonene og instruksjonene.

Du kan også bruke Systemgjenoppretting for å løse denne BSOD-feilen. For å gjøre dette, klikk på Start-knappen, skriv Systemgjenoppretting i dialogboksen, og trykk Enter. Klikk på systemgjenoppretting når det vises i søkeresultatene, og følg instruksjonene for å installere anbefalte gjenopprettingspunktet. Hvis du ønsker å gjenopprette systemet til en bestemt dato og klokkeslett, velger du alternativet for å velge et annet gjenopprettingspunkt fra vinduet for gjenopprettingsverktøy, klikker Neste og følger instruksjonene som følger med.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt