Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til FORSØKTE EXECUTE OF noexecute MINNE Blue Screen of Death feilA Guide to the ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” BSOD (Blue Screen of Death) oppstår under initieringen av operativsystemet når en enhetsdriver forsøker å utføre et program fra et ikke-kjørbart område i minnet. Operativsystemet har forhåndsdefinerte områder i minnet for lagring av data, som er den ikke-kjørbare delen, og det kjørbare området der programmene får kjøres. I denne BSOD-feilen har en feil driver forsøkt å kjøre et program fra den ikke-kjørbare delen av minnet, noe som førte til systemstenging for å opprettholde sikkerheten og stabiliteten til datamaskinen. En feil i RAM (Random Access Memory) kan også forårsake denne BSOD-feilen.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY” og “Windows STOP 0x000000FC”. Det viser en feilmelding som informerer brukeren om at avslutningen er implementert for å forhindre skade på systemet, og kan vises som:

ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY

Du kan reparere BSOD-feilen “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” med RAM (Random Access Memory) for ødelagte filer og feil. Du kan gjøre dette ved å bruke en minnetestingsprogramvare eller ved hjelp av Windows Memory Diagnostic Tool. For å gjøre dette, klikk på Start-menyen, skriv mdsched.exe i dialogboksen, og trykk ENTER. Du vil bli bedt om av programmet å velge alternativer for å sjekke RAM, og fremdriften til minnekontrollen vil bli vist på skjermen. Hvis det oppdages en feil, må du bytte ut defekt RAM.

For å løse BSOD-feilen som kan skyldes en defekt enhetsdriver, sjekk fra offisielle nedlastingsnettsteder hvis den installerte enhetsdriveren er den nyeste versjonen, spesielt for brikkesett og videoenheter. Hvis ikke, kan du oppdatere driveren eller avinstallere feil driveren og erstatte den med en oppdatert versjon.

Vedlikehold av operativprogramvaren som er oppdatert, hjelper med å forhindre BSOD-feil. Du må installere de nyeste programvareoppdateringene fra Windows, inkludert de som ikke er kritiske for systemet. For å gjøre dette, bruk nettleseren din for å få tilgang til Windows Update og installere programmer manuelt ved å følge instruksjonene og be om instruksjoner.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt