Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til de tilordner stasjonsbokstaver FAILED Blue Screen of Death feilA Guide to the ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ASSIGN DRIVE BRIEFER” BSOD (Blue Screen of Death) vises på skjermen under initialiseringsprosessen for Windows og skyldes at systemet ikke har tildelt en stasjonsbokstav. Prosessen med å tilordne stasjonsbokstaven implementeres i Windows for å identifisere partisjoner og logiske diskstasjoner i rotfilsystemet. Denne BSOD-feilen er vanligvis knyttet til en defekt enhetsdriver for en nylig installert enhet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ASSIGN_DRIVE_LETTERS_FAILED” og “Windows STOP 0x00000072”. Det viser en feilmelding som informerer brukeren om at avslutningen er implementert for å forhindre skade på systemet.

Hvis du nettopp har installert en ny enhet når nedleggelsen skjedde, kan du fikse feilmeldingen “ASSIGN DRIVE BRIEFBREV” BSOD ved å fjerne maskinvaren og deretter starte systemet på nytt. Utfør en bekreftelse av Microsoft-kompatibilitetslisten for å vurdere om den nylig installerte enheten og driveren er kompatible med operativsystemet.

Hvis BSOD-feilen har oppstått når det ikke er gjort noen nylig installasjon av en enhet eller programvare, kan feilen ha oppstått på grunn av en skadet enhetsdriver. Du kan løse denne feilen ved å gjenopprette systemet til den sist kjente gode konfigurasjonen. For å få tilgang til gjenopprettingspunktet må du starte datamaskinen på nytt og deretter velge F8 fra menyen som viser valgene for operativsystemet før Windows-logoen vises. Hvis flere enn ett operativsystem er installert, bruk piltastene til å markere ønsket operativsystem.

Åpne menyen Avanserte alternativer og bruk markøren til å markere den sist kjente gode konfigurasjonen, og trykk deretter ENTER. Du må starte datamaskinen på nytt i sikker modus for å fjerne de siste endringene i systemet, for eksempel installasjon av nye enheter, enhetsdrivere og systemoppdateringer.

BSOD-feilen “ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED” kan forhindres ved å installere de nyeste Windows-systemoppdateringene, inkludert ikke-kritiske prosesser. Siden denne feilen vanligvis skyldes en defekt enhetsdriver, kan du sjekke offisielle nedlastingssteder for enhetsdrivere, spesielt for brikkesett og videoenheter, og oppdatere eller installere en ny versjon etter behov.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt