Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Åtta saker en högskolestudent första dator måste haEight Things a College Student’s First Computer Must Have


Free Xbox 360
Illustration: Gordon McAlpin

Låt mig gissa: College började precis, men du har ännu inte bestämt dig för en ny dator för den nybörjare du just skickat. Kanske är du överväldigad av valen eller har ingen aning om vilken typ av dator din son eller dotter behöver, i motsats till vilken typ av dator han eller hon vill ha. Här är åtta saker college studentens första dator måste ha. I slutet kommer vi att erbjuda några rekommenderade inköp som passar alla dessa kriterier.

Vi bör också påpeka – men det kommer inte göra mycket för din son eller dotters produktivitet – att om du köper en Windows-dator via en deltagande återförsäljare senast den 3 september får du en gratis Xbox 360.

Allt som sagt, här är vad maskinen måste ha.

1. Rätt typ av maskin för jobbet

Det finns tre typer av datorer som du kan köpa idag: en all-in-one-dator, en vanlig dator med separat skärm och en bärbar dator.

Allt i Ones

Allt på en dator ser ofta ut som en bildskärm och inget annat. Skivorna går i maskinens sida och det tar upp ett mycket litet fotavtryck på det genomsnittliga lilla skrivbordet. Tyvärr betalar du en premie för att ha allt i så lite utrymme, och du får en underpowered maskin som ett resultat. Om studentrummet verkligen är litet, eller om din elev kommer att föra maskinen hemma och återkomma ofta, är detta ett bestämt alternativ. En bonus är att datorn troligtvis kommer att ha en pekskärm. Även om Windows stöder dessa nu börjar du verkligen se Windows utnyttja alla fördelar när Windows 8 släpps.

Standard stationära datorer

Vanliga stationära datorer, med en separat bildskärm, är där du hittar mest effekt för de minsta pengar. Om du inte är benägen att bygga en själv, kan du få bra handledning på skrivbord, skärm, tangentbord och mus från platser som Dell och HP. Mest sannolikt kommer du sluta välja en av dessa.

bärbara datorer

Om din student är intresserad av att ta sin bärbara dator till klassen, för att kunna ta anteckningar, kan en bärbar dator vara vägen att gå. Överväg att få en med HDMI så att du kan köpa en extern bildskärm för den. Denna skärm kan stanna i studentrummet för en större skärm i den omgivningen, och studenten kan helt enkelt koppla ur den när det är dags att gå till klassen.

2. En LCD-skärm

LCD är lättare att flytta runt, är skarpare, varar längre, är billigt och ger mycket skärmutrymme jämfört med gamla CRT-skärmar. Om du inte behöver bära de tunga skärmarna av gamla längre, kommer din rygg att tacka dig. LCD-skärmar stöder också HDMI, vilket är ett HD-gränssnitt mellan din dator och din bildskärm.

3. Windows 7 64-bitars

Det är ingen mening att skicka din student av med ett substandard operativsystem. Se till att datorn är laddad med Windows 7, och försök att se till att det är 64-bitars utgåva. Varför? Eftersom det kan hantera mer RAM eller minne, vilket gör en enorm skillnad vid multitasking.

4. Gott om RAM

Se till att datorn är maxed out på minnet när du köper den. Om inte, överväg att köpa RAM separat och antingen med tillverkaren (som Dell) installera det eller installera det själv. RAM är billigt idag och mer är bättre, eftersom datorerna kommer att springa mycket jämnare och snabbare på det sättet. Fyra gigabyte (GB) ska vara minsta. Tänk på att Windows 7 32-bitar bara kan se 3 GB, men 64-bitarsutgåvan kan se mycket mer.

5. En stor hårddisk

Hårddiskar är billiga, men PC-tillverkare kan ofta ge dig mindre än vad du behöver. Avgör inte för något mindre än 1 terabyte (TB). En stor hårddisk garanterar att dokument, högupplösta bilder, program och andra viktiga klassrelaterade objekt inte fyller på maskinen. Att hitta en bärbar dator med så stor en enhet kan vara svårt. i det fallet kan du behöva betala för 500 megabyte (MB).

6. Microsoft Office Student Edition

Även om Microsoft Office är dyrt för dig och jag säljs det till en enorm rabatt till studenter. Office är absolut nödvändigt för att skriva papper, göra grafer och diagram, beräkna formler i kalkylblad, och så vidare. Studenten kommer sannolikt att behöva köpa Office själv i universitetsbokhandeln med hjälp av sitt student-ID.

7. En lätt skrivare

Även i den digitala tidsåldern är hårddiskar viktiga för att göra hemuppgifter och så vidare. Ingen vill behöva vänta på skrivaren i datalaboratoriet. Tänk på en lätt att transportera extern skrivare som kan passa på skrivbordet bredvid datorn. Se till att det är en ny modell som använder USB för att ansluta till datorn.

8. ReviverSoft produkter!

Om du vill se till att den dator du köper varar länge utan att behöva byta ut det – kanske till och med en hel college karriär! – se till och installera vår Registry Reviver och Driver Reviver , och se till att din student ska köra dessa skanningar regelbundet. Att hålla drivrutiner uppdaterade och att registret är rent är viktigt för underhåll av bra PC.

Våra rekommendationer

Här är en nymodell, all-in-one, standard PC och bärbar dator som vi rekommenderar. Dessa val har gott om RAM, hårddiskutrymme, med Windows 7, och är från rekommenderade varumärken.

Bärbar dator: Lenovo ThinkPad T420

Skrivbord: Dell Inspiron 620 MT

Allt-i-ett: HP TouchSmart 610q

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt