Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till försöket SKRIV till CM Skyddad lagring Blåskärm felA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE Blue Screen of Death Error

Felet “ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE” BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå när datorn plötsligt stängs av under initialiseringsprocessen för Windows Vista, Windows 7 och 8 och Windows 2008. Det betyder att en felaktig drivrutin för enheten har försökte skriva till skrivskyddad lagring av konfigurationshanteraren (CM). Den abrupta avstängningen av datorn utförs automatiskt för att förhindra förlust av data.

I de flesta fall kan detta BSOD-fel orsakas av felaktiga operationer som utförs av en drivrutin, en nyinstallerad applikation eller en operativsystemuppdatering. I vissa fall är detta fel orsakad av skadlig programvara som trojaner och virus.

Detta BSOD-fel är också känt som “ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE” och “STOP 0x0000011C”. I vissa fall identifierades drivrutinen som försökte skriva till den skyddade lagringen på BSOD-skärmen. Några användare av Windows har rapporterat den här fel som vanligtvis visas på skärmen under initialiseringen av systemet.

För att fixa BSOD-felet “ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE” måste du kontrollera datorn för nyinstallerad hårdvara, enhetsdrivrutin eller annan relaterad programvara, till exempel servicepaket och programuppdateringar. För att lösa problemet kan du använda funktionen Senast känd bra konfiguration, vilket är ett alternativ som låter dig starta datorn genom att använda de senaste inställningarna och konfigurationerna som fungerade. Denna process återställer drivrutinsinställningarna och registerinformationen senast när datorn normalt används.

För att göra detta måste du starta om datorn och trycka på F8 när teckenbaserade menyalternativ visas på skärmen, vilket ger dig de avancerade alternativen i Windows. Du kan använda piltangenterna för att markera Senast kända bra konfiguration och tryck på Enter. Denna process låter dig återställa från nyinstallerade drivrutiner som är oförenliga med datorns operativsystem och från installationen av maskinvara som inte stöds.

Om du vill avinstallera maskinvara som inte stöds klickar du på Start-knappen, skriver Enhetshanteraren i sökfönstret och klickar på den när den visas i listan med sökresultat. Klicka på den lilla pilikonen för att expandera alla kategorier i hårdvaruträdet. Högerklicka för att avinstallera enheter med ett rött korsmärke.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt