Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Lägg till en webbplats som en bricka i Start-menyn Reviver 2Add a website as a tile in Start Menu Reviver 2

En av de stora dragen i Start-menyn Reviver är möjligheten att lägga till en webbplats till din Start-menyn. Det är verkligen användbart om du ofta besöker samma webbplats. Här är hur du kan göra det:

Video Avskrift:

Hey guys, Mark här från ReviverSoft.
Idag ska jag lära dig hur du lägger till en webbplats som en bricka i Start-menyn Reviver 2. Nu är detta en av de stora dragen i Start-menyn Reviver, något som du inte traditionellt är vana vid att ha i en tidigare startmenyn från Windows 7 eller tidigare. Det är väldigt snabbt och enkelt att lägga till en webbplats som en bricka.
Allt du behöver göra är att hitta en tom sida vid sida, högerklicka på den, klicka på Lägg Kakel och då detta tar upp kakel egenskapsrutan. Det gör att du kan ändra ett antal olika saker om en bricka. Du kan skriva en beskrivning för det, kan du ändra genvägen för det, kan du ändra färg och du kan även välja en bild som representerar det kakel.
Vad jag ska göra är att jag ska skapa en bricka för Twitter. I genvägen i rutan, bara sätta in den URL som du vill använda, till Twitter, till exempel, Twitter.com. Här kan du se det redan vet att jag har gått in i en webbplats. Ikonen [ohörbart 00:00:52] säger det representerar en webbplats.
Nu vad jag ska göra är att välja en bild till kakel. Jag klickar på Ändra och sedan har du två alternativ. Du kan antingen välja från biblioteket, vilket är ett bibliotek av plattor som vi har inkluderat med Start-menyn Reviver. Du kan rulla nedåt, det är i alfabetisk ordning som hjälper. Leta efter T för Twitter. Om jag fortsätter att gå längre du se Twitter just där, så jag kan välja det som mitt kakel. Du kan se hur det kommer att se ut.
Du kan också välja att bläddra med Utforskaren i Windows. Jag har faktiskt hämtat en Twitter ikon jag hittade på internet. Jag kan välja det och klicka på öppna. Då kan jag använda det som min ikon för Twitter.
Du kan också ändra bakgrundsfärgen. Just nu är det satt till blått, som jag inte tycker ser väldigt bra, jag tror att det skulle se bättre ut som vit. Jag har just ändrat det till vitt och jag tror att det ser ganska bra ut. Allt du behöver göra nu är att spara inställningarna, klicka på ikonen kontroll och då, där du går, du har en ikon för Twitter.com.
Du kan göra detta för någon av dina webbplatser du brukar använda som Facebook, Gmail, Yahoo Mail eller Outlook. Det är väldigt snabbt och enkelt.
Om du har några frågor, lämna dem i kommentarerna nedan. Jag ser fram emot att träffa dig i en kommande video.
Tack.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt