Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till bootlog ENABLED Blåskärm felA Guide to the BOOTLOG ENABLED Blue Screen of Death Error

Felet BOOTLOG_ENABLED BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det betyder att Boot Logging är aktiv och datorns nödstopp är implementerad för att förhindra skada och förlust av data. Startlistan innehåller en lista över alla program som laddas under startprocessen och används som ett hjälpmedel för att diagnostisera fel som uppstår under startprocessen.

2

BSOD-felet orsakas oftast av ett instabilt registersystem eller skadade filer, till exempel skadade systemfiler som leder till startfel. Skador på systemfiler uppstår oftast från ofullständig avinstallation av program, ofullständiga programinstallationer, återställning av systemet från skadlig programvara och spionprogramangrepp och användning av felaktiga metoder vid radering av program och enheter.

Detta BSOD-fel är också känt som “BOOTLOG_ENABLED” och “STOP 0x000000B7”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa “BOOTLOG ENABLED” BSOD genom att använda System Restore-procedurer. Denna process låter datorn återhämta sig från systemfel och andra problem genom att återställa datorns tillstånd till en tidigare punkt. För att göra detta, klicka på Start-knappen och sedan successivt klicka på Alla program, Tillbehör, Systemverktyg och välj sedan Systemåterställning. När nästa fönster visas väljer du alternativet Återställ min dator till en tidigare tid och klickar sedan på Nästa. Välj den senaste återställningspunkten i listan som visas på skärmen och klicka sedan på Nästa. Följ anvisningarna som visas på skärmen och starta sedan om datorn när restaureringen är klar.

Du kan också försöka ladda den senast kända bra konfigurationen, vilket är ett återställningsalternativ för alla versioner av Windows. Starta datorn och tryck sedan på F8-tangenten innan Windows-logotypen visas på skärmen. Detta låter dig komma åt menyn Windows Advanced Options. Använd pilknappen för att markera Senast känd bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt