Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till bootlog INTE LADDAT Blåskärm felA Guide to the BOOTLOG NOT LOADED Blue Screen of Death Error

Felet BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det betyder att ett problem har uppstått under startprocessen på grund av att det inte gick att ladda vissa startfiler. Startfilerna kan vara saknade eller skadade, och datorns nödstopp är implementerad för att förhindra skador och förlust av data.

2

BSOD-felet orsakas oftast av ett instabilt registersystem eller skadade filer, till exempel skadade systemfiler som leder till startfel. Förekomsten av skadade filer destabiliserar systemet och resulterar i fel när nödvändiga länkar inte hittas under systemstarten.

Skador på systemfiler beror på faktorer som ofullständig avinstallation av program, ofullständiga programinstallationer och användning av felaktiga metoder vid radering av applikationer och enheter. Malware attacker kan också orsaka kritiska skador på systemfiler.

Detta BSOD-fel är också känt som “BOOTLOG_NOT_LOADED” och “STOP 0x000000B6”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD genom att använda Systemåterställningsprocedurer. Denna process låter datorn återställa systemfel och andra problem genom att återställa systemfilerna och programmen till en tidigare tidpunkt, vilket kallas återställningspunkten.

För att utföra systemåterställning, stäng alla program och filer och starta om datorn. Klicka på Start-knappen och skriv sedan Systemåterställning i sökrutan. På listan med sökresultat klickar du på Systemåterställning och anger administratörslösenordet när du uppmanas att tillhandahålla den här informationen. Följ anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen för att välja en återställningspunkt och starta sedan om datorn när restaureringen är klar.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt