Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till BUGCODE PSS CRASH PROGRESS Blåskärm felA Guide to the BUGCODE PSS CRASH PROGRESS Blue Screen of Death Error

Felet BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows. Det betyder att datorn dumpar fysiskt minne till disken och har genomfört datorns nödstopp för att förhindra förlust av data från olagrat arbete. Denna komponent i felkorrigeringen 0x4000008 uppstår i kernel-läget på grund av maskinfel, och ibland av problem med nyligen installerad programvara.

2

Detta BSOD-fel kan orsakas av andra faktorer som felaktig avstängning av systemet, felaktig borttagning av en viktig fil från registret och felaktig installation eller avinstallation av programvara som resulterade i fel i registret.

Detta BSOD-fel är också känt som “BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS” och “STOP 0x4000008C”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

Du kan lösa BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS BSOD-felet genom att utföra en systemåterställning eller genom att installera den senast kända bra konfigurationen. Dessa verktyg i Windows tillåter användaren att återställa systemet till en tidigare inställning eller konfiguration som gör det möjligt för datorn att fungera smidigt.

För att utföra systemåterställning måste du starta datorn och logga in som administratör. Klicka på Start-knappen och välj sedan successivt från menyn Alla program, Tillbehör, Systemverktyg och Systemåterställning. Från det nya fönstret som öppnas, välj alternativet Återställ min dator till en tidigare tid och klicka sedan på nästa. Du måste välja återställningspunkten från en lista med återställningsalternativ som visas i fönstret och klicka sedan på Nästa. Följ anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen, låt restaureringen avslutas och starta sedan om datorn.

Du kan också lösa detta fel med hjälp av funktionen Senast känd bra konfiguration i Windows. För att göra detta måste du starta om datorn och sedan klicka på F8 när teckenfunktionsmenyn som presenterar operativsystemvalen visas på skärmen. Klicka på menyn Avancerade alternativ, använd piltangenterna för att markera Senast kända bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt