Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till BUGCODE PSS CRASH DONE Blåskärm felA Guide to the BUGCODE PSS CRASH DONE Blue Screen of Death Error

Felet BUGCODE_PSS_CRASH_DONE BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows. Det betyder att den fysiska minnesdumpen är klar och datorns nödstopp stängs av för att förhindra förlust av data från olagrat arbete.

2

Det fysiska minnesdumpfelet innebär att filerna och programmen som körs under den perioden överförs till en dold mapp för analys senare. Det här felet uppstår oftast på grund av förekomsten av skadad eller skadad drivrutinsprogramvara i registret, och när det finns för många program som körs samtidigt. Andra bidragande faktorer är överklockning, överhettning och ett underpowered system.

Detta BSOD-fel är också känt som “BUGCODE_PSS_CRASH_DONE” och “STOP 0x4000008D”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under systemets initialisering

Du kan lösa BUGCODE PSS CRASH DONE BSOD-felet genom att använda funktionen Senast känd bra konfiguration av Windows. Med det här operativsystemet kan du återställa datorn till de senaste inställningarna som gjorde det möjligt för datorn att fungera smidigt. För att göra detta måste du starta om datorn och sedan klicka på F8 när teckenfunktionsmenyn som presenterar operativsystemvalen visas på skärmen. Klicka på menyn Avancerade alternativ, använd piltangenterna för att markera Senast kända bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Alternativt kan du använda Driver Reviver för att uppdatera datorns drivrutiner. Om en föråldrig drivrutin är orsaken till problemet kommer det här att åtgärda problemet.

Om felet orsakas av överklockningen av CPU: n, kan du lösa problemet genom att återställa CPU: n till standardinställningarna för klockhastighet. Det är också tillrådligt att kontrollera strömförsörjningens tillräcklighet, rengöra datorn med ackumulerat damm och kontrollera effektiviteten hos de installerade fläktarna i processorn och strömkällan för att förhindra överhettning.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt