Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DLL_INITIALIZATION_FAILED Blåskärm felA Guide to DLL_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death Error

DLL_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death Error orsakas oftast av att en applikation misslyckades initialiseras, främst på grund av att fönsterstationen stängdes av. En saknad eller skadad fjärråtkomsttjänst (RAS) kan också orsaka detta fel. Ursprungligen är användningen av DLL-applikationen för felrapportering. Programmet samlar in data om programvarufel och skickar den till Microsoft efteråt.

DLL_INITIALIZATION_FAILED

Felet manifesteras genom att en meddelandebox visas och anger att initialiseringen har misslyckats och kommer att avsluta processen onormalt när en användare försöker komma åt kontrollpanelen. Tjänsten Verktygsverktyg försvinner också från kontrollpanelen när det här felet är närvarande.

Att fixa DLL_INITIALIZATION_FAILED-felet kräver längre tid än de flesta stoppfel och processen är lite komplex. En första lösning är att redigera registret. Denna process varierar mellan olika versioner av Windows-programvaran. För Windows XP ska du först klicka på Start- knappen och skriva regedit i dialogrutan Kör . Efter att ha tryckt på enter-tangenten kör följande tangent: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControl \ VirtualDeviceDrivers. Ett annat fönster visas och i den högra rutan raderas VDD- värdet. Fortsätt till vänsterfönstret i fönstret, högerklicka på den virtuella enhetens drivrutinsnyckel och klicka sedan på Ny och välj Flerregistreringsvärde . Du kan nu avsluta registret och starta om datorn.

När du fixar felet i Windows 2000 klickar du på Start- knappen och skriver regedt32 i dialogrutan Kör och trycker på Enter . Hitta följande nyckel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ VirtualDeviceDrivers fortsätt sedan till redigeringsmenyn och klicka på Lägg till värde . Ett separat fönster kommer att dyka upp och sedan klicka på REG_MULTI_S2 i Datatyp-menyn . Starta om datorn efteråt.

En annan uppsättning upplösning är också till hjälp för att eliminera detta fel. Först är att extrahera nya kopior av RAS-filerna. För att göra det, använd Windows NT Explorer och byt namn på filen Rascpl.cpl och filen Rasscrpt.dll som finns i samma mapp där Windows NT Explorer är installerad. Nästa är att ta bort RAS-tjänsten genom att klicka på Start- knappen och fortsätt till Inställningar och Kontrollpanelen . Gå till fliken Nätverk och klicka på knappen Tjänster . Öppna fjärråtkomsttjänsten och avinstallera den. Starta om datorn efteråt. Att ta bort och installera modemet igen är också en lösning för att verifiera legitimiteten för kopian av alla filer. Efter att du tagit bort och installerat om modemet, installerar du fjärråtkomsttjänsten igen och startar om datorn.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt