Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Skal jeg opgradere til Windows 7 på min pc?Should I Upgrade to Windows 7 on my PC?

Efter alle dramaerne i Windows Vista-lanceringen i januar 2007 er de fleste skeptiske overfor, om de skal opgradere fra Windows XP eller Vista til Windows 7. Med en prislabel på mellem $ 120 og $ 220 USD er skepticismen en god grund. Så skal du lave springet?

Vores råd er: ja, det skal du.

Hvis du stadig kører Windows XP, kører du et operativsystem, der er to og et halvt år forbi dets udløbsdato. Windows XP, selv om det stadig er et godt operativsystem og stabilt i mange henseender, er det største offer for sikkerhedsfejl hos alle operativsystemer på markedet. Selv med sikkerhedssoftware forsøger du at spille med nye virus. Opgradering af dit operativsystem placerer dig et skridt fremad, til et område, hvor hackere og virusforfattere ikke har haft syv år til at skrive virus. Også meget af den nyeste software er skrevet med Windows 7 i tankerne, og det betyder nogle gange, at du mangler funktioner.

Hvis du kører Windows Vista, tror jeg, at du sandsynligvis søger at flytte til Windows 7 alligevel. Efter alle problemer med Windows Vista og med de ydeevneproblemer, som mange mennesker stadig står overfor, selv med gode pc’er, er det fornuftigt at gå videre til Windows 7. Microsoft har designet operativsystemet til at være mere ressourcevenligt, hvilket vil tillade dig at gøre mere uden at vente. Hvis du har købt enten en computer med Vista installeret eller en boxed version af Vista siden 26. juni, skal du være berettiget til en gratis opgradering til Windows 7.

Så hvad skal du overveje, når du opgraderer? Først og fremmest har Microsoft bygget en opgraderingsrådgiver, som er tilgængelig her . Hvis du har Windows Vista, er du indstillet. Microsoft har gjort det nemt for folk, der bruger Windows Vista at opgradere. Brugere kan nemt sikkerhedskopiere deres computers indhold og indstillinger og foretage opgraderingen. Windows 7 gør alt dette for dem. Med Windows XP t er hans ikke tilfældet. Brugere skal sikkerhedskopiere alle deres filer til en ekstern harddisk, og derefter geninstallere alle deres software efter at Windows 7 er færdig med at installere. Alle historier bliver ryddet, så hvis du vil beholde dine bogmærker til din historie og browser, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dem også. Sørg også for at have alle aktiveringskoder og licenskoder for den software, du havde installeret på XP, praktisk til, når du installerer dem på Windows 7. Gutterne på CNET har en god sammenfattende video om processen med opgradering til XP her .

Du kan også opleve nogle problemer med nogle af din computerhardware, da nogle Windows-drivere muligvis ikke fungerer sammen med Windows 7. De fleste producenter vil frigive opdateringer til deres drivere til Windows 7 . Windows 7 er beregnet til at have et værktøj til dette for at hjælpe dig med at finde opdateringer. Ganske ofte vil det ikke finde dem. Dit bedste bud er at downloade Driver Reviver og køre en gratis scan for at finde ud af, hvad der er forældet.

Lad os vide om historier, du har, mens du opgraderer til Windows 7. Fra alt, hvad vi har set, er det en værdig opgradering og kan give Apple et løbe for sine penge, men kun tiden vil fortælle!

God lykke og lad os vide, om vi kan hjælpe!

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet