Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Mød Steve Horton – Vores Indhold & Social Media ExpertMeet Steve Horton – Our Content & Social Media Expert

Steve

Hey, ReviverSofters!

Dette er Steve Horton. Jeg er den nye fyr med ansvar for indhold og sociale medier her på ReviverSoft. Jeg kommer fra en skrive baggrund med en grad i professionel skrivning fra Purdue (Boiler up!). Jeg har haft job i avisindustrien, videospilindustrien og e-learning industrien. I mellem disse job har jeg haft freelance skrivning og redigering af optagelser, der, når de ikke skriver hjemmefra, har taget mig til fjerne steder som Johannesburg, Sydafrika; Tunica, Mississippi; Atlantic City, New Jersey; Las Vegas, Nevada; Hammond, Indiana og Walnut Creek, Californien. Jeg har været overalt, mand.

Jeg er ansvarlig for vores samfundsspredning i sociale medier og gennem denne blog. Jeg skriver om emner, som vores brugere finder nyttige, så jeg er altid velkommen til feedback. Jeg vil også sende mange nyttige tips og informationer på ReviverSofts Facebook- og Twitter- sider, så sørg for at du kan lide vores Facebook-side og følg os på Twitter for at holde dig opdateret med alle de tips og tricks, der skal bruges til at opretholde og optimere din computer!

Du er velkommen til at kommentere og fortælle mig, hvordan jeg laver, foreslår artikler, eller spørg mig om spørgsmål, du kan lide. I sidste ende er jeg her for jer, for at hjælpe dig med at opbygge din bevidsthed om, hvem vi er, og hvad vi gør.

Vi har nogle rigtig spændende produkter i rørledningen i år, og jeg kan ikke vente med at fortælle alt om dem! Abonner på vores RSS-feed (det er den knap i øverste højre hjørne af vores side) eller hold øje med vores sociale medier for alle de seneste udviklinger! Se dig derude.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet