Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Meet Steve Horton – Meidän Sisältö & Social Media ExpertMeet Steve Horton – Our Content & Social Media Expert

Steve

Hei, ReviverSofters!

Tämä on Steve Horton. Olen uusi sisällön ja sosiaalisen median vastuuhenkilö ReviverSoftissa. Tulen kirjallisesta taustasta, jolla on ammattimainen kirjoittaminen Purduesta (Boiler up!). Minulla on ollut työpaikkoja sanomalehtialalla, videopeliteollisuudessa ja e-oppimisalustalla. Näiden työpaikkojen välillä minulla on ollut freelance-kirjoitus- ja muokkaustarinoita, jotka eivät ole kirjoittaneet kotoa, ovat vienneet minut kaukaisiin paikkoihin, kuten Johannesburg, Etelä-Afrikka; Tunica, Mississippi; Atlantic City, New Jersey; Las Vegas, Nevada; Hammond, Indiana ja Walnut Creek, Kalifornia. Olen ollut kaikkialla, mies.

Olen vastuussa yhteisöömme sosiaalisesta mediasta ja tämän blogin kautta. Kirjoitan aiheista, joita käyttäjät löytävät hyödyllisiksi, joten olen aina tyytyväinen palautteeseen. Lähetän myös paljon hyödyllisiä vinkkejä ja tietoja ReviverSoftin Facebook- ja Twitter- sivuista, joten varmista, että pidät Facebook-sivullamme ja seuraa Twitterissä, jotta pysyt ajan tasalla kaikkien vinkkejä ja temppuja ylläpitämällä ja optimoimalla tietokoneesi!

Voit vapaasti kommentoida ja kertoa minulle, miten teen, ehdotan artikkelin aiheita tai kysy minulta mitä haluat. Lopulta, olen täällä teidän kanssanne, auttamassa sinua rakentamaan tietoisuutta siitä, kuka olemme ja mitä teemme.

Meillä on tänä vuonna todella mukavia tuotteita, ja en voi odottaa kertoa teille kaikista niistä! Tilaa RSS-syötteemme (se on kyseinen painike sivun oikeassa yläkulmassa) tai pidä silmällä sosiaalista mediaamme kaikista uusimmista kehityksistä! Nähdään siellä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta