Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Smart Alternativer til MS Outlook til e-mailsSmart Alternatives to MS Outlook for Emails

Vi starter med en anden blogserie – denne er på webapps, eller applikationer, som du kører i en webbrowser, som Firefox eller Chrome, snarere end som en selvstændig applikation. Vi fokuserer på måder, hvorpå webapps kan fungere som udskiftninger til separate apps, for at spare penge, tid og vigtigst af alt, ydeevne! I dag tager vi et kig på nogle kloge alternativer til MS Outlook til at levere e-mails!

WEB APPS # 2:
DE SMARTE ALTERNATIVER TIL MS OUTLOOK

På arbejdspladsen er det sandsynligt, at du bruger Microsoft Outlook til at håndtere e-mail. Hvis du har en gammel maskine, og der er masser af gamle maskiner derude i erhvervslivet, kan Microsoft Outlook spise et ton af computerens processor! Jeg havde et job en gang, hvor du ikke kunne have Outlook åbent og noget andet på samme tid, eller pc’en ville sænke til en gennemgang. Der skal være en anden måde, selv for erhvervslivet.

Hvis du er på en gammel, langsom side af en forretningsmaskine, eller hvis du er på en bærbar computer, der leveres af arbejdet, vil webmail, som f.eks. Gmail, beskatte meget mindre på din pc end Outlook.

Den version af Gmail, der følger med Google Apps for Business, er en løsning for personer, der har små og mellemstore virksomheder. Det er $ 50 per bruger og giver hver person 25 GB lagerplads. Det fungerer godt med Outlook og BlackBerry for de virksomheder, der ønsker at lave en kombination af de tre.

Selvfølgelig, hvis du er en lille nok operation, siger en ny virksomhed med begrænsede midler, så fungerer et sæt gratis Gmail-konti næsten lige så godt. Gratis Gmail er designet til personlige brugere og omfatter ikke forretningsfunktionerne, end Google Apps for Business-versionen gør.

(Hvis du ikke kan overbevise dine chefer om at skifte til Google Apps i stedet for Outlook, skal du overveje at konfigurere din smartphone med din virksomheds e-mail. Jeg vidste en it-fyr, der gjorde alt sit arbejde fra sin BlackBerry og brugte Outlook sjældent, hvis overhovedet.)

Hvis du bruger arbejde Outlook til andre ting, som f.eks. Kalendere, planlægning af møder, e-mailgrupper, spamfiltrering og ting som det, ja, Gmail gør alt det også. Prøv det!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet