Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Smart alternativ till MS Outlook för e-postSmart Alternatives to MS Outlook for Emails

Vi sparkar av en annan bloggserie – den här är på webapps, eller program som du kör i en webbläsare, till exempel Firefox eller Chrome, snarare än som en fristående applikation. Vi fokuserar på sätt som webbapps kan fungera som ersättare för separata appar, för att spara pengar, tid och viktigast prestanda! Idag tar vi en titt på några smarta alternativ till MS Outlook för att skicka e-post!

WEB APPS # 2:
DE SMARTA ALTERNATIVERNA FÖR MS OUTLOOK

På jobbet är det troligt att du använder Microsoft Outlook för att hantera e-post. Om du har en gammal maskin, och det finns massor av gamla maskiner där ute i näringslivet, kan Microsoft Outlook äta ett ton av datorns processor! Jag hade ett jobb en gång där du inte kunde få Outlook öppet och något annat samtidigt, eller datorn skulle sakta till en krypning. Det måste vara ett annat sätt, även för företagsanvändare.

Om du befinner dig på en gammal, långsam behållare av en affärsmaskin, eller om du är på en bärbar dator som tillhandahålls av jobbet, kommer webmail, till exempel Gmail, att beskatta mycket mindre på din dator än Outlook.

Den version av Gmail som ingår i Google Apps for Business är en lösning för personer som har små och medelstora företag. Det är $ 50 per användare och ger varje person 25 GB lagringsutrymme. Det fungerar bra med Outlook och BlackBerry för de företag som vill göra en kombination av de tre.

Självklart, om du är tillräckligt liten, säger du ett nytt företag med begränsade pengar, så fungerar en uppsättning gratis Gmail-konton nästan lika bra. Gratis Gmail är utformad för privata användare och inkluderar inte de affärsfunktioner som Google Apps for Business-versionen gör.

(Om du inte kan övertyga dina chefer om att byta till Google Apps istället för Outlook, överväga att konfigurera din smartphone med ditt företags e-post. Jag visste en IT-kille som gjorde allt sitt jobb e-post från sin BlackBerry och använde Outlook sällan, om alls.)

Om du använder Outlook för andra saker, som kalendrar, schemaläggningsmöten, e-postgrupper, skräppostfiltrering och saker så bra, Gmail gör allt detta också. Ge det ett försök!

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt