Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan geninstalleres Windows 7 – En hurtig guideHow to Reinstall Windows 7 – A Quick Guide

Illustration: Gordon McAlpin

Ofte vil et operativsystem blive ødelagt, langsomt eller ustabilt over tid. Nogle gange er det bedste at geninstallere OS helt. Her er en hurtig vejledning til at hjælpe dig med at geninstallere Windows 7. Få din produktnøgle praktisk. Det vil ofte blive skrevet på pc’ens tilfælde eller inkluderet i den boks, som Windows 7 kom ind.

Alle dine vigtige dokumenter skal sikkerhedskopieres ved hjælp af en passende metode. Mens Windows forsøger at gemme dit gamle operativsystem i mappen Windows.Old, lykkes det ikke altid. Plus, du har muligvis ikke plads til at gemme en hel sikkerhedskopiering og kan kun sikkerhedskopiere kritiske filer.

  • Sæt Windows-disken i drevet

Sæt din Windows 7-disk i drevet, men luk vinduet, der dukker op. Vi skal starte fra det i stedet.

  • Genstart pc’en og start fra cd’en

Hit Control-Alt-Del og vælg at genstarte. Hvis pc’en er frosset, skal du slukke for den og tænde den igen. Før Windows-logoet vises igen, skal du trykke på DEL eller F2 for at indtaste BIOS (afhængigt af din pc). Under avancerede opstartsindstillinger vælger du cd- eller dvd-drevet som den første boot-option. Gem og afslut. Din pc starter fra Windows-disken.

  • Klik på Installer Windows , og installer nu . Marker afkrydsningsfeltet under Få vigtige opdateringer til installation . På den måde bliver Windows patched som du går, og du vil være sikker og have den nyeste version.
  • Vælg Jeg accepterer licensvilkårene og klik på Næste .
  • Under Hvilken slags installation vil jeg have? , klik på Brugerdefineret .
  • Under Hvor vil du installere Windows , skal du klikke på drevet, hvor du tidligere havde Windows. Normalt C:. Klik på Næste .
  • Hvis du har plads på dit drev, skal du vælge at gemme din gamle Windows-installation i Windows.old-mappen. Ellers har du sikkert sikkerhedskopieret dine vigtige filer allerede, så lad det være ukontrolleret, og klik på Næste .
  • Følg de enkle instruktioner derfra, herunder indtastning af produktnøglen, som jeg nævnte tidligere.

Når du har geninstalleret Windows 7, kan du gendanne dine vigtige filer fra din sikkerhedskopi. Du skal muligvis installere licenserede programmer igen, f.eks. Microsoft Office . Sørg også for at køre Windows Update, indtil din kopi af Windows 7 er fuldt opdateret. Du bør opleve færre fejl med en frisk installation. Held og lykke!

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet