Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Slik installerer du Windows 7 – en raskHow to Reinstall Windows 7 – A Quick Guide

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ofte vil et operativsystem bli ødelagt, sakte eller ustabil over tid. Noen ganger er det beste å gjenopprette operativsystemet helt. Her er en rask guide for å hjelpe deg med å installere Windows 7 på nytt. Gjør produktnøkkelen nyttig. Det vil ofte bli skrevet på PC-en, eller bli inkludert i boksen som Windows 7 kom inn.

Alle viktige dokumenter skal sikkerhetskopieres ved hjelp av en passende metode. Mens Windows prøver å lagre det gamle operativsystemet i Windows.Old-mappen, lykkes det ikke alltid. I tillegg kan det hende du ikke har plass til å lagre en hel sikkerhetskopiering, og kan bare sikkerhetskopiere kritiske filer.

  • Sett Windows-platen i stasjonen

Sett Windows 7-disken i stasjonen, men lukk vinduet som dukker opp. Vi skal starte opp fra det i stedet.

  • Start PCen på nytt og start fra CD

Hit Control-Alt-Del og velg å starte om igjen. Hvis PCen er frosset, slå den av og på igjen. Før Windows-logoen vises igjen, trykk DEL eller F2 for å gå inn i BIOS (avhengig av PCen). Under Avanserte oppstartsalternativer velger du CD- eller DVD-stasjonen som det første oppstartalternativet. Lagre og avslutt. PCen starter opp fra Windows-platen.

  • Klikk Installer Windows , og installer nå . Marker avkrysningsboksen under Få viktige oppdateringer for installasjon . På den måten blir Windows oppdatert når du går, og du vil være sikker og ha den nyeste versjonen.
  • Velg Jeg godtar lisensvilkårene og klikk på Neste .
  • Under Hvilken type installasjon vil jeg ha? , klikk Tilpasset .
  • Under Hvor vil du installere Windows , klikk på stasjonen der du hadde Windows før. Vanligvis C:. Klikk på Neste .
  • Hvis du har plass på disken din, velger du å lagre den gamle Windows-installasjonen i Windows.old-mappen. Ellers har du sikkerhetskopiert dine viktige filer allerede, så la den være ukontrollert og klikk på Neste .
  • Følg de enkle instruksjonene derfra, inkludert inntasting av produktnøkkelen som jeg nevnte tidligere.

Etter at du har installert Windows 7 på nytt, kan du gjenopprette viktige filer fra sikkerhetskopien din. Du må kanskje installere lisensierte applikasjoner på nytt, for eksempel Microsoft Office . Sørg også for at du kjører Windows Update til kopien av Windows 7 er fullstendig oppdatert. Du bør oppleve færre feil med en fersk installasjon. Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt