Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan Tænd og Sluk Bluetooth i Windows 8How to Turn on and Turn off Bluetooth in Windows 8

Måden at slukke Bluetooth i Windows 8 er lidt anderledes end tidligere versioner af Windows. Sådan gør du det her.

For dem, der har problemer med at se denne mulighed i Windows 8, kan du læse denne artikel .

Video Transcript:

Hej gutter Markér her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære dig, hvordan du tænder eller slukker Bluetooth i Windows 8. Nu er det lidt anderledes, end du var vant til på Windows 7 eller Windows Vista eller Windows XP. Typisk ville du gå ned til denne nederste proceslinje her, og du vil se et Bluetooth-ikon, og du ville bare deaktivere den der nede, eller du ville bruge en switch på din bærbare computer. Der er stadig laptops, der sælges i disse dage, der har en dedikeret Bluetooth-switch eller en trådløs switch, der slukker både Wi-Fi og Bluetooth, men for de af jer, der ikke har en switch så vil jeg vise dig, hvordan du Sluk det med Windows 8-indstillingerne.

Hvad du skal gøre er at gå til øverste højre eller nederste højre hjørne af skærmen eller svejs ud fra højre side med din finger, hvis du har en berøringsskærm, og vælg derefter “Indstillinger.” Vælg derefter “Skift Pc-indstillinger, “og gå til den trådløse menu. I den trådløse menu vil du se en Wi-Fi-mulighed og en Bluetooth-mulighed for at tænde eller slukke for en af ​​disse, eller du kan aktivere en flytilstand, der slukker begge disse, men det er kun meget nyttigt, hvis du rejser. Så hvis du vil slukke for Bluetooth, skal du bare klikke på kontakten, og Bluetooth er blevet slukket, eller klikke på den igen og den tændes igen.

Nu har nogle mennesker haft problemer, hvor de ikke har denne mulighed på deres computer. Dette er typisk et problem med forældede drivere, og hvis du ser på kommentarerne i denne video nedenfor, kan du linke til en artikel, der forklarer, hvordan du løser dette problem for din computer.

Så tak fordi du så på, og jeg ses snart.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet