Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Windows 8.1 Start MenuThe Windows 8.1 Start Menu

Adventen af ​​Windows 8.1 Start Menu og Start Button

Den 26. juni annoncerede Microsoft på konferencen Build Developer udgivelsen af ​​Windows 8. 1-forbrugerpræsentationen. Der er sket en betydelig mængde ændringer i 8.1 på Windows 8. Paul Thurrott, go-to-ekspert på alle ting, Microsoft relateret, har en omfattende liste over alle disse ændringer.

Den mest forventede ændring mellem eksperter og brugere har at gøre med nederste venstre hjørne af Windows-skrivebordet – Startmenuen. Indtast Windows 8.1 Start Menu!

Det er ikke en startmenu, det er en knap

De fleste mennesker anser Start-menuen og Start-knappen for at være den samme. I en nylig undersøgelse, vi udførte af tilfældige Windows-brugere, vidste 76% af respondenterne heller ikke forskellen, eller troede, at Start Menu og Start Button var de samme. I Windows 8.1 er det ikke tilfældet. Microsoft introducerede startskærmen i Windows 8 for at erstatte den traditionelle startmenu. Den nye Start-knap, der introduceres i Windows 8.1, tager dig kun til startskærmen. Sådan ser den nye knap ud.

6-27-2013 4-40-32 PM

Som du kan se, ser det bare ud som en Windows 8-version af den velkendte startknap, som ville have åbnet startmenuen i Windows 7 og tidligere. Dette hjælper virkelig at gøre skrivebordet mere kendt for brugere af tidligere version af Windows. Når du klikker på den nye startknap, indser du dog hurtigt, at du ikke er i en tidligere version af Windows.

6-27-2013 4-44-33 PM

Microsoft har foretaget ændringer på startskærmen for at gøre det mindre chokerende, når du bliver taget her fra skrivebordet. Den måde, de har gjort dette på, er at lade indstillingen (ikke en standardindstilling) bruge din desktop baggrund som baggrunden for startskærmen også. Dette giver indtryk af, at du stadig er i skrivebordsmiljøet, når du indtaster startskærmen, selvom du ikke er det. Jeg må indrømme, at hvis du har skrivebordet åbent uden vinduer åbent, og du rammer Start-knappen, så føles det som om du stadig er på skrivebordet. Se nedenfor for en video af denne oplevelse.

Problemet er, i virkeligheden, er folk sjældent på skrivebordet uden at have nogen vinduer åbne. Normalt er der mindst en applikation åben, såsom en browser eller Outlook eller en anden applikation. Når du er på skrivebordet med mindst et vindue åbent, er oplevelsen af ​​at gå til startskærmen lidt mere uensartet. Se nedenstående oplevelse:

Dette er stadig den samme uensartede oplevelse, som folk har kritiseret med den første udgivelse af Windows 8. Overvej dette eksempel: Du arbejder på et Excel-regneark eller et andet stykke arbejde, og så klikker du på Start-knappen for at åbne et andet program, og boom , kan du ikke længere se dit Excel-regneark eller hvad det var, du arbejdede på. Hvor gik det, og hvordan kan du komme tilbage der?

Hvad du ikke kan gøre fra startskærmen

Startskærmen er blevet introduceret for at erstatte den gamle startmenu. Den gamle startmenu fungerede ikke rigtig godt med touchscreen-enheder – det var bare for svært at forsøge at vælge alt i menuen med din finger, fordi alle genstande er for små. Den nye startskærm fungerer meget godt med berøring, men der er nogle ting, som (især med en mus og tastatur) du slet ikke kan gøre, eller det kan ikke gøres let sammenlignet med at bruge en startmenu. Her mangler det fra startskærmen sammenlignet med startmenuen:

Se seneste dokumenter

Når du har arbejdet på et dokument i løbet af de sidste par dage, og du ønsker at åbne det hurtigt for at fortsætte dit arbejde, plejede du at kunne gå til listen Nyligste emner i startmenuen. Du vil finde en liste over alle dine seneste ting, du har fået adgang til, hvilket gør det muligt at finde det seneste dokument hurtigt og nemt. I Windows 8 og 8.1 har du ikke længere en liste over de seneste dokumenter. Den eneste mulighed du har nu er at åbne applikationen, hvor du brugte dokumentet, og se på de nyligt åbnede dokumenter der, eller åbn filen direkte, hvis du husker, hvor du gemte den.

Åbn kontrolpanelet

Kontrolpanelet er noget, som nogle mennesker ikke bruger ofte, men når de gør det, er det normalt af vigtige grunde. Windows Kontrolpanel i Windows 8 er ikke placeret på startskærmen. Den er placeret i højre hånd Charms Bar under indstillingen Indstillinger (men kun hvis du er på skrivebordet, når du får adgang til Charms Bar) eller du kan højreklikke på den nye Start Button i Windows 8.1 og få adgang til Kontrolpanel fra menuen der kommer op der. Disse er begge meget forskellige måder at komme til Kontrolpanelet i sammenligning med tidligere versioner, og vil tage nogle vænne sig til.

Få adgang til strømindstillingerne

Enhver, der har brugt tidligere versioner af Windows, er vant til at åbne startmenuen og derefter klikke på menuen Luk for at enten sove, genstarte eller slukke for deres computer. I Windows 8 er dette ændret. Du kan ikke få adgang til strømindstillinger ved at klikke på knappen Start. For at slukke for din computer skal du få adgang til den højre hånd Charms Bar og derefter klikke på Settings , og derefter Power . Eller højreklik på den nye startknap i Windows 8 og klik på Luk ned . Dette er forskelligt fra, hvad folk er vant til at gøre og vil tage tid at få fat i.

Find hvad du har brug for hurtigt

Startskærmen til Windows 8 skal nemt tilpasses, og det er, men det kræver en investering i din tid at gøre det. Uanset om du konfigurerer det som du vil, eller lad det være i standardindstillingen (som jeg forestiller mig mange mennesker vil), er der en ting, jeg finder meget svært med Startskærmen – det tager et stykke tid at finde det, jeg ser til. Dette har at gøre med fliserne på startskærmen, der udlægges vandret i stedet for lodret. Du skal scanne hver lodret liste med dine øjne, og derefter flytte til højre og scanne den næste liste, og så videre, indtil du finder det, du leder efter, eller slå slutten uden at finde det overhovedet. For at bevise dette punkt, prøv og find ordet Lime i nedenstående liste.

Æble
Banan
Blåbær
Grape
Guava
kiwi
Citron
Citron
Mango
Melon
nectarine
orange
Fersken
Ananas
Jordbær
Tomat

Jeg fortalte ikke engang, at denne liste blev sorteret alfabetisk, og jeg er sikker på at du fandt ordet meget hurtigt. Prøv nu at finde det samme ord Lime i nedenstående tabel, som er sorteret som Windows 8 Startskærm.

Række 1 Række 2 Række 3 Række 4
orange Æble Ananas Tomat
Jordbær Melon Fersken Citron
Mango nectarine kiwi Citron
Guava Banan Grape Blåbær

Har du lidt mere besvær med at finde ordet denne gang? Sådan er det, hver gang du vil åbne et program i Windows 8 fra startskærmen, har startskærmen kun mange flere objekter, og du skal rulle vandret for at se dem alle.

Få adgang til mine dokumenter

Mine dokumenter har været et menupunkt i startmenuen i lang tid, men det er ikke placeret på startskærmen i Windows 8. For at få adgang til Mine Dokumenter i Windows 8 skal du gennemgå Windows Stifinder (som du måske skal åbne fra Startskærmen).

Hvis du vil have en Start Menu tilbage, kan du have en

Så der er nogle store ændringer i, hvordan du får adgang til dine applikationer, indstillinger og dokumenter i Windows 8 og 8.1. Nogle mennesker vil lide ændringen, og andre vil virkelig kæmpe for at tilpasse sig. Den gode nyhed er, at hvis du ikke kan lide ændringerne med Windows 8 Start-oplevelsen, kan du installere en mere velkendt Start Menu, som Start Menu Reviver.
Start Menu Reviver

Start Menu Reviver

Vi udviklede Start Menu Reviver, fordi vi vidste, at folk ville have problemer med eller simpelthen ikke kunne lide at bruge Windows 8 Start Screen. Men vi troede ikke, at tilføjelse af en Windows 7-stil Startmenu tilbage til Windows 8 var det bedste svar til at bringe Start-menuen tilbage. For det meste fordi det ikke kan bruges med berøringsskærme, og også fordi vi troede, at startmenuen skyldtes forbedringer. Du kan downloade Start Menu Reviver dig selv for at prøve. Det er helt gratis, og hvis du ikke kan lide det, kan du nemt afslutte det eller afinstallere det for at gå tilbage til standardindstillingerne for Windows 8. Du kan downloade Start Menu Reviver og tjek videoen for produktet nedenfor.

Hvad synes du om ændringerne i Windows 8 og den nye startskærm / startknap? Lad os venligst vide i kommentarerne, og tak for læsning!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet