Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvorfor 32-bit Windows stjæler din hukommelseWhy 32-Bit Windows Steals Your Memory

En af ulemperne ved ældre versioner af Windows er, at de ikke kan få adgang til mere end 4 GB RAM. Dette har at gøre med deres 32-bit teknologi. Og hvis du ikke ved hvad det er, hold fast. Vi forklarer alt.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory
32-bit Windows kan ikke se alle dine RAM’er …

Din computer gør mere end du tror. Tag en simpel handling som at flytte musemarkøren. Når du gør det, skal din computer vide, at du kigger på musen for at se, om den er flyttet. Det skal så fortolke dataene for at finde ud af, hvad bevægelsen er. Din computer ser op, hvordan man tegner en musemarkør, og når den trækker den i bevægelse, ser den på, hvad der er på skærmen for at beregne, hvordan disse elementer gør musemarkøren til at reagere. Alt dette bliver gemt i din computers hukommelse.

Der foregår meget derinde, og din computer har brug for en måde at holde det lige. Den måde, det gør på dette, er at give hvert enkelt hukommelse en adresse, ligesom en postnummer. Så længe du har tilstrækkelige adresser, har din computer mulighed for at beskrive hver klump af hukommelse, så den kan finde den.

Som et eksempel, tag postnummer systemet. Hver stat har en blok af postnumre. Men hvad ville vi gøre, hvis USA besluttede at annektere Canada? Det ville få mange hockeyhold, men hvilke postnumre ville vi give dem? Næsten meget er alle postnumre fra 01001 (Agawam, MA) til 99950 (Ketchikan, AK) i brug. Hvis USA vedhæftede Canada, ville det ikke have plads til dem i sit postnummer system.

Din computers hukommelse fungerer på samme måde, men med meget større tal. Ældre versioner af Windows med 32-bit hukommelse adressering kan håndtere op til 4 GB hukommelse (4,294,967,296 bytes), og har ikke en måde at snakke med mere RAM end det. Desuden anvender de denne grænse for hele dit systems hukommelse. Hvis du har et grafikkort, har det nok en vis hukommelse. Anden hardware kan skære i den hukommelse. Derfor er mængden af ​​det faktiske system-RAM, som din computer kan genkende inden for sit 32-bit-system, normalt fra 3,0 til 3,5 GB.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory
… men 64-bit Windows kan

Den gode nyhed er, at hvis du har mere end 4 GB RAM installeret, har din computer sandsynligvis evnen til at understøtte mere RAM. Begrænsningen findes ikke i din computer – den er i Windows, og du kan rette den ved at opgradere din version af Windows.

Windows XP, Vista, 7 og Windows 8 kommer alle i 32- og 64-bit versioner. Mens Windows XP 64-bit typisk kun var til servere og arbejdsstationer, fungerer nyere smagsoplevelser af Windows – som du sikkert kører – fint i 64-bit versioner. Når du går fra en 32-bit til en 64-bit version af Windows, får din computer mulighed for at tale med hukommelsen over 4 GB-grænsen. Det er ligesom at tilføje et sjette ciffer til postnumre.

Hvis nogen fortalte dig ikke at opgradere til 64-bit Windows, var de rigtige – i 2008. Da 64-bit Windows først kom ud, blev mange softwareprogrammer og enhedsdrivere ikke konfigureret til at klare det. I dag er næsten hvert program opdateret til 64-bit computing. Hvis din computer har gamle drivere installeret, kan Driver Reviver fange dem og rette dem, før du har problemer med det. Du kan opgradere sikkert – og drage fordel af alt hvad din computers RAM har at tilbyde.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet