Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miksi 32-bittinen Windows varastaa MuistiWhy 32-Bit Windows Steals Your Memory

Yksi vanhemmista Windows-versioista on, että ne eivät voi käyttää yli 4 Gt: n RAM-muistia. Tämä koskee 32-bittistä tekniikkaa. Ja jos et tiedä mitä se on, pidä kiinni. Selitämme kaiken.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory
32-bittinen Windows ei voi nähdä kaikkia RAM-muistia …

Tietokoneesi tekee enemmän kuin luulet. Ota yksinkertainen toimenpide, kuten hiiren osoittimen siirtäminen. Kun teet niin, tietokoneen täytyy tietää hiiren tarkastelemiseksi, onko se liikuttunut. Sen on sitten tulkittava dataa selvittääkseen, mikä liike on. Tietokone etsii miten piirrä hiiren osoitin ja kun se vetää sen liikuteltavaksi, se tutkii mitä ruudulla näytetään, kuinka nämä elementit tekevät hiiren osoitinta. Kaikki tämä tallennetaan tietokoneesi muistiin.

Siellä on paljon tapahtumia, ja tietokoneesi tarvitsee tapaa pitää se suorana. Tapa, jolla se tekee tämän, on antaa jokaiselle muistiosalle osoite, kuten ZIP-koodi. Niin kauan kuin sinulla on tarpeeksi osoitteita, tietokoneella on tapa kuvata jokaisen muistin osa, jotta se voi löytää sen.

Esimerkkinä otat ZIP-koodijärjestelmän. Jokaisella osavaltiolla on postinumero. Mitä me kuitenkin teemme, jos Yhdysvallat päätti liittää Kanadan? Se saisi paljon jääkiekkojoukkueita, mutta mitä ZIP-koodeja annettaisiin? Melko paljon jokainen Postinumero 01001 (Agawam, MA) – 99950 (Ketchikan, AK) on käytössä. Jos Yhdysvallat liitettiin Kanadaan, sillä ei olisi tilaa niille postinumerojärjestelmässä.

Tietokoneesi muisti toimii samalla tavoin, mutta paljon suurempia numeroita. Vanhemmat versiot, joissa on 32-bittinen muistin osoitus, voivat käsitellä jopa 4 Gt: n muistia (4 294 967 296 tavua), eikä niillä ole tapaa puhua enemmän RAM-muistia kuin tämä. Lisäksi ne soveltavat tätä rajaa koko järjestelmän muistille. Jos sinulla on näytönohjain, sen luultavasti on jonkin verran muistia. Muut laitteet voivat leikata kyseiseen muistiin. Tästä syystä todellinen järjestelmän RAM, jonka tietokone voi tunnistaa 32-bittisessä järjestelmässä, on tavallisesti missä tahansa 3,0-3,5 Gt.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory
… mutta 64-bittinen Windows voi

Hyvä uutinen on, että jos sinulla on enemmän kuin 4 Gt RAM-muistia, tietokoneesi todennäköisesti pystyy tukemaan enemmän RAM-muistia. Rajoitus ei ole tietokoneessa – se on Windowsissa, ja voit korjata sen päivittämällä Windows-versiosi.

Windows XP, Vista, 7 ja Windows 8 kaikki tulevat 32- ja 64-bittisissä versioissa. Vaikka 64-bittinen Windows XP oli tyypillisesti vain palvelimille ja työasemille, Windowsin uudemmat makut – kuten se, jonka olet todennäköisesti käynnissä – toimivat hyvin 64-bittisissä versioissa. Kun siirryt 32-bittisestä 64-bittiseen Windows-versioon, tietokoneesi pystyy puhumaan yli 4 Gt: n rajan ylittävästä muistista. Se on kuin kuudennen numeron lisääminen postinumeroihin.

Jos joku kehotti sinua olemaan päivittämättä 64-bittiseen Windows-ohjelmaan, he olivat oikeassa vuonna 2008. Kun 64-bittinen Windows tuli ensimmäisen kerran, monia ohjelmia ja laiteohjaimia ei ole otettu käyttöön käsittelemään sitä. Nykyään lähes kaikki ohjelmat päivitetään 64-bittiselle tietojenkäsittelylle. Jos tietokoneessa on vanhoja ohjaimia, Driver Reviver voi ottaa ne kiinni ja korjata ne ennen kuin sinulla on ongelmia. Voit turvallisesti päivittää – ja hyödyntää kaiken, mitä tietokoneesi RAM-muistissa on tarjota.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta