Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til AGP GART KORRUPTION Blue Screen of Death fejlA Guide to the AGP GART CORRUPTION Blue Screen of Death Error

Fejlen “AGP GART CORRUPTION” BSOD (Blue Screen of Death) er en abrupt afbrydelse af computeren, der skyldes en fejl eller en uhensigtsmæssig hukommelsesadgang fra en enhedsdriver, der bruger DMA (Direct Memory Access). Denne BSOD-fejl betyder, at GART (Graphics Apperture Remapping Table) er blevet beskadiget, hvilket resulterer i afbrydelse af computeren for at forhindre tab af data.

Denne BSOD-fejl skyldes ofte inkompatibiliteter med installerede enhedsdrivere og fejlfunktion af hardware, især for nylig installerede enheder, før fejlen opstod.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “AGP_GART_CORRUPTION” og “Windows STOP 0x00000105”.

Hvis du vil rette fejlen “AGP GART CORRUPTION” BSOD, skal du kontrollere computeren til drivere, der ikke er autentificerede eller er usignerede. Du kan identificere usignerede drivere ved hjælp af processen Aktiver driververifikator og fjern dem individuelt fra computeren. er nødvendig for en installeret enhed, find en opdateret og underskrevet version fra leverandørens officielle downloadsite. Ældre versioner af drivere, især til chipsets og videokort, er ofte årsagen til BSOD-fejl.

Alternativt kan du indtaste den sikre tilstand og afinstallere den seneste installerede driver, hvilket sandsynligvis er årsagen til BSOD fejlen. Du kan gøre dette i Windows 7 og Vista ved gradvist at klikke på Start, Kontrolpanel, Programmer og funktioner og derefter klikke på den mistænkte driver og vælge Afinstaller fra menuen. I Windows XP skal du vælge fanen Tilføj eller fjern programmer fra Kontrolpanel, vælge driveren og derefter klikke på Fjern.
Installation af de seneste opdateringer og patches til operativsystemet kan også hjælpe med at løse dette problem. Du kan åbne fanen Windows Update i din internetbrowser og installere disse opdateringer ved at følge vejledningen og instruktionerne.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet