Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til opstart IN Safemode DSREPAIR Blue Screen of Death fejlA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR Blue Screen of Death Error

Fejlen “BOOTING I SAFEMODE DSREPAIR” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2008 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises, når BIOS-konfigurationen (Basic Input / Output System) er uforenelig med ACPI-standarden (Advance Configuration and Power Interface), der understøttes af operativsystemet. Det får computeren til at starte i Safe Mode og udfører en automatisk afbrydelse for at forhindre skade og tab af data.

Denne BSOD-fejl skyldes også hardware, periferiudstyr og enhedsdrivere, der er uforenelige med operativsystemet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BOOTING_IN_SAFEMODE_DSREPAIR” og “STOP 0x000000AA”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

For at løse BSOD-fejlen “BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR” BSOD i Windows 7 skal du justere BIOS fra SATA (Serial Advanced Technology Attachment) til IDE (Integrated Drive Electronics) -tilstanden. SATA er den grænseflade, der forbinder og ATA harddisk til computerens bundkort, mens IDE er en standard elektronisk grænseflade, der forbinder bundkortet til disklageret.

For at få adgang til BIOS opsætningsværktøjet skal du tænde eller genstarte pc’en og vente på meddelelsen “Indtast opsætning”, der vises efter få sekunder, hvilket inkluderer nøglen for indtastning af BIOS. Tryk hurtigt på tasten for at få adgang til BIOS-opsætningen og navigere til indstillingen for at deaktivere SATA. Gem BIOS-indstillingen, og genstart derefter computeren for at teste, om BSOD-fejlen er blevet løst.

Du kan også løse denne BSOD-fejl ved at fortryde de ændringer, der for nylig blev foretaget i computeren, såsom installation af nye programmer, drivere og enheder. Afinstaller de nyligt installerede programmer og enheder, og genstart derefter computeren for at kontrollere, om BSOD-fejlen er blevet løst.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.
Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet