Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BUGCODE PSS BESKED UNDERSKRIFT Blue Screen of Death fejlA Guide to the BUGCODE PSS MESSAGE SIGNATURE Blue Screen of Death Error

BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det betyder, at et program, der kører på systemet, har erstattet en systemfil, hvilket resulterer i nødsituationen afbrydelse af computeren for at forhindre tab af data fra ikke-arkiveret arbejde. Det opstår, når operativsystemet har fundet en ugyldig filsignatur, efter at den har udført en verifikation af filens gyldighed.

Denne BSOD-fejl skyldes normalt beskadigede eller beskadigede Windows-systemfiler. Skader på filer kan være opstået under en fejlagtig sletning af en enhed eller et program eller en ufuldstændig installation. Tilsvarende resulterer en ufuldstændig afinstallationsprocedure eller et malwareangreb også i beskadigede systemfiler.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE” og “STOP 0x000000C3”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

45

Du kan løse fejlen BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD ved at erstatte den beskadigede eller beskadigede systemfil med en gyldig fil, der leveres af Windows. Du kan gøre dette ved at gendanne filen fra et billede backup af operativsystemet.

Du kan også løse denne BSOD-fejl ved at udføre en systemgendannelse, som er en funktion i Windows, som gør det muligt for brugeren at vende computeren til et tidligere tidspunkt for at komme i gang efter en fejlfunktion.

For at udføre Systemgendannelse skal du starte computeren og logge ind som administrator. Klik på knappen Start, og vælg derefter successivt fra menuen Alle programmer, Tilbehør, Systemværktøjer og derefter Systemgendannelse. Fra det nye vindue, der åbnes, skal du vælge indstillingen Gendan min computer til en tidligere tid, og klik derefter på næste. Du skal vælge gendannelsespunktet fra en liste over gendannelsespunktindstillinger, der vises i vinduet, og klik derefter på Næste. Følg de vejledninger og instruktioner, der vises på skærmen, lad restaureringen afslutte, og genstart derefter computeren.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet