Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death FejlA Guide to DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death Error

Denne fejlmeddelelse (BSoD) viser, at der opstår en fejl i en enhedsdriver og forsøger at få adgang til en hukommelse uden for det tilladte område. Det kan skyldes Windows System fil skade ved ufuldstændig installation, ufuldstændig afinstallation, fejlagtig fjernelse af programmer og applikationer, eller hvis computeren for nylig er blevet genoprettet fra et virusangreb eller en uheldig slukning, som vil føre til korruption og sletning af posterne i Windows System-fil.

DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS

En løsning til at løse dette problem er gennem Safe Mode . Den første proces er at tænde computeren i fejlsikret tilstand og logge på som administrator. Derefter skal du gå til Systemgendannelses sektionen i Windows ( her er hvordan ). Når du er der, vælg Gendan min computer til en tidligere tid, og vælg den seneste systemgendannelse på listen Klik på gendannelsespunkt . Klik på Næste to gange, og genstart computeren.

Det anbefales også at udføre opdateringer til Windows, for at gøre dette åbent Internet Explorer, klik på Værktøjer og derefter Windows Update . Følg de givne anvisninger. Kontroller også, om den hardware og de drivere, der bruges, er den nyeste version.

En anden måde at undgå fejlen på er at sikre, at softwaren og programmerne er installeret korrekt. Afinstallation af programmet, der for nylig blev installeret, er også en måde at fjerne fejlen på. Sådan kan du gøre det.

Endelig, hvis de tidligere løsninger ikke fungerede, overvej at deaktivere føreren. For at gøre det skal du hente systeminformationsdialogen ved at klikke på knappen Start og højreklik på Computer . Klik på Egenskaber og vælg de avancerede systemindstillinger i venstre side af vinduet. I vinduet Systemegenskaber skal du vælge fanen Hardware og klikke på Enhedshåndtering- knappen. Find den fejlbehæftede driver (hvis du ikke ved, hvilken den er, så prøv driveren først) og dobbeltklik. Åbn fanen Driver og vælg indstillingen for at afinstallere driveren. Klik på OK, og genstart computeren.

Hvis du vil have en nemmere måde at styre dine computerdrivere på, anbefaler vi Driver Reviver . Det giver dig mulighed for at opdatere og rulle tilbage drivere hurtigt og uden at gætte.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet