Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death fejlA Guide to the CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death Error

Fejlen CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen for Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises normalt, når der opstår et ugyldigt adgangstoken ved sikkerhedssystemet. Denne fejl resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre skade og mulig tab af data, der ikke er gemt.

BSOD

Denne BSOD-fejl opstår normalt på grund af problemer med nyinstallerede hardware- og enhedsdrivere, hvilket kan være uforeneligt med operativsystemet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CORRUPT_ACCESS_TOKEN og “STOP 0x00000028”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD fejlen ved at genstarte og kontrollere Microsoft Hardware Compatibility List for at kontrollere, at nyere installerede drivere og hardware er kompatible med den version af operativsystemet, du bruger. Du skal fjerne og udskifte enheder og drivere, der ikke er kompatible med dit operativsystem.

Du kan også løse denne BSOD-fejl ved at kontrollere, om du bruger de nyeste drivere, som du kan verificere fra producentens officielle downloadsite. For video- og chipsætdrivere kan du downloade passende og opdaterede versioner fra downloadwebsites til AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du hurtigt og nemt opdatere dine drivere ved hjælp af Driver Reviver .

Installation af de nyeste softwareopdateringer kan også hjælpe med at løse denne fejl. Hvis du vil installere opdateringer manuelt, skal du åbne Internet Explorer (IE), klikke på Sikkerhed og Windows Update, og derefter følge vejledningen og instruktionerne på skærmen. Når du bruger IE 7 eller dets ældre versioner, skal du åbne browseren, klikke på Værktøjer og derefter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske softwareopdateringer.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet