Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitä ovat COM ja ActiveX-virheitä rekisterissä?What are COM and ActiveX Errors in the Registry?

Tervetuloa rekisterin virheetilastojen ensimmäiseen erään!

Saamme paljon kysymyksiä siitä, mitä Registry Reviver skannaa, kun suoritat tietokoneen skannauksen tuotteen kanssa ja miten se luokittelee, kun virhe esiintyy. Näiden kysymysten vuoksi päätimme kirjoittaa joukon blogiviestejä, jotka kuvaavat kaikkia tietokoneesi alueita, joita Registry Reviver hakee ja miksi nämä alueet ovat tärkeitä tietokoneesi terveydelle. Nämä artikkelit ovat yleensä teknisempää, mutta kehotamme sinua kysymään kysymyksiin kommenttiosassa, jos haluat jotain selitettyä.

Ensimmäisessä viestissä puhumme Com- ja ActiveX-virheistä.

Mikä on Com / ActiveX?

COM (Component Object Model) on Microsoftin komponenttiarkkitehtuurin arkkitehtuuri, joka on kehitetty ensisijaisesti Windowsille. Se on pohja, johon OLE ja ActiveX perustuvat, ja tarjoaa keinon käyttää uudelleen koodia ilman uudelleenkokoamista. COM: ssä komponentti on foorumiin perustuva binääritiedosto, jota yhteensopivat sovellukset ja muut komponentit voivat hyödyntää. Komponenttien palveluihin sisältämät ohjelmat eivät ole koskaan päässeet sen sisäiseen tietorakenteeseen, vaan ne sisältävät sen standardoitua käyttöliittymää. Siten komponenteilla on mahdollista olla vuorovaikutuksessa keskenään riippumatta siitä, miten he työskentelevät tai mitä kieltä he kirjoittavat.

COM + on COM: n parannettu versio, joka tarjoaa paremman turvallisuuden ja paremman suorituskyvyn. DCOM (Distributed Component Object Model) on COM-laajennus, jonka avulla sovellukset ja komponentit voivat kommunikoida keskenään verkon kautta.

Löydät lisätietoja COM: stä seuraavassa Microsoftin sivustossa:

//www.microsoft.com/com/default.mspx

Miten Registry Reviver auttaa :

Registry Reviver etsii Windows-rekisteriä kaikille com / activex-viitteille varmistaakseen, että niiden fyysinen polku viittaa rekisteriavaimeen. Jos tuote havaitsee, että tämä polku on viallinen, sen viite poistetaan rekisteristä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta