Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Wat zijn COM en ActiveX-fouten in het register?What are COM and ActiveX Errors in the Registry?

Welkom bij de eerste aflevering van Registry Error Insights!

We krijgen veel vragen over wat Registry Reviver scant wanneer u een scan van uw pc uitvoert met het product en hoe het classificeert wanneer er een fout aanwezig is. Vanwege deze vragen hebben we besloten een reeks blogberichten te schrijven die alle delen van uw computer beschrijven die door Registry Reviver worden gescand en waarom deze gebieden belangrijk zijn voor de gezondheid van uw computer. Deze artikelen zullen over het algemeen meer technisch van aard zijn, maar we moedigen u aan om eventuele vragen in het opmerkingengedeelte te stellen als u uitleg wilt.

In onze eerste post zullen we het hebben over Com- en ActiveX-fouten.

Wat is Com / ActiveX?

COM (Component Object Model) is Microsoft’s softwarearchitectuur die voornamelijk is ontwikkeld voor Windows. Het is de basis waarop OLE en ActiveX zijn gebaseerd en biedt een middel om code te hergebruiken zonder dat hiervoor opnieuw moet worden gecompileerd. In COM is een component een platformspecifiek binair bestand dat door compatibele applicaties en andere componenten kan worden gebruikt. Programma’s die de diensten van een component bevatten, hebben nooit toegang tot de interne gegevensstructuur, maar bevatten in plaats daarvan verwijzingen naar de gestandaardiseerde interface. Het is dus mogelijk dat componenten met elkaar communiceren, ongeacht hoe ze werken of in welke taal ze zijn geschreven.

COM + is een verbeterde versie van COM die betere beveiliging en betere prestaties biedt. DCOM (Distributed Component Object Model) is een uitbreiding van COM waarmee toepassingen en componenten met elkaar kunnen communiceren via een netwerk.

U kunt meer informatie over COM vinden op de onderstaande Microsoft-site:

//www.microsoft.com/com/default.mspx

Hoe Registry Reviver Helpt :

Registry Reviver scant uw Windows-register voor alle com / activex-verwijzingen om te controleren of hun fysieke pad naar de registersleutel verwijst. Als het product constateert dat dit pad defect is, wordt de referentie verwijderd uit het register.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer