Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Vad är COM och ActiveX-fel i registret?What are COM and ActiveX Errors in the Registry?

Välkommen till den första delen av Registry Error Insights!

Vi får många frågor om vad Registry Reviver skannar när du kör en skanning av din dator med produkten och hur den klassificeras när ett fel är närvarande. På grund av dessa frågor bestämde vi oss för att skriva en serie bloggar som beskriver alla delar av din dator som Registry Reviver söker och varför dessa områden är viktiga för din dators hälsa. Dessa artiklar kommer i allmänhet att vara mer tekniska i naturen men vi uppmanar dig att ställa några frågor i kommentarfältet om du vill ha något förklarat.

I vårt första inlägg kommer vi att prata om Com- och ActiveX-fel.

Vad är Com / ActiveX?

COM (Component Object Model) är Microsofts komponentprogramarkitektur som utvecklats främst för Windows. Det är grunden för vilken OLE och ActiveX är baserade och ger ett sätt att återanvända kod utan att kräva omkompilering. I COM är en komponent en plattformsspecifik binärfil som kompatibla applikationer och andra komponenter kan utnyttja. Program som innehåller en komponents tjänster har aldrig tillgång till sin interna datastruktur, men innehåller i stället pekare till sitt standardiserade gränssnitt. Således är det möjligt för komponenter att interagera med varandra oavsett hur de fungerar eller vilket språk de är skrivna i.

COM + är en förbättrad version av COM som ger bättre säkerhet och förbättrad prestanda. DCOM (Distributed Component Object Model) är en förlängning av COM som låter applikationer och komponenter kommunicera med varandra via ett nätverk.

Du kan läsa mer om COM på Microsoft-webbplatsen nedan:

//www.microsoft.com/com/default.mspx

Hur Registry Reviver hjälper :

Registry Reviver skannar ditt Windows-register för alla com / activex-referenser för att se till att deras fysiska sökväg refererar till registernyckeln. Om produkten finner att den här sökvägen är defekt kommer dess referens att tas bort från registret.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt