Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mikä on suosituin iTunes vaihtoehto?What is the Most Popular iTunes Alternative?

Onneksi olemme löytäneet sinulle hienon iTunes-vaihtoehdon!

Kertoimet ovat, iTunes on asennettu ja käyttää sitä pelaamaan ja hallitsemaan mp3-tiedostoja, ripata CD-levyjä (muuntaa ne mp3-tiedostoiksi), ostaa musiikkia, ostaa TV-ohjelmia ja niin edelleen. Mutta iTunes on äärimmäisen optimaalinen sovellus tietokoneissa. Se vie sinut järjestelmään, pohjimmiltaan, imevät kaiken suorittimen ja muistin, jonka se voi saada käsiinsä. Netbookilla tai 3 vuoden ikäisellä työpöydällä tai kannettavalla tietokoneella iTunes on lähes käyttökelvoton.

Ongelma on, jos sinulla on Apple-laite, kuten iPod tai iPhone, iTunes on melko pakollinen, eikö? Sinun täytyy pystyä synkronoimaan asia, jotta tiedostoja voidaan ottaa ja poistaa käytöstä.

Väärä. Siellä on olemassa vaihtoehtoisia sovelluksia, jotka voivat synkronoida laitteesi, helpottaa tiedostojen siirtämistä edestakaisin, tarjoavat saman musiikinhallinnan kuin iTunes ja kaikki vähemmän prosessoria ja muistia. Ja silti vapaa.

Ajattelen erityisesti yksi: MediaMonkey . Monet ihmiset käyttävät sitä hallita musiikkiaan. Se on todella helppokäyttöinen ja toimii hyvin vanhemmilla koneilla. Tiedostojen siirtäminen edestakaisin Apple-laitteen tai muun MP3-soittimen välillä on helpompaa kuin iTunes. Ja se kuluttaa vähemmän resursseja kuin iTunes.

Voit ehkä vielä tarvita iTunesia rekisteröimään laitteen ensimmäistä kertaa ja päivittämään sen ohjelmiston. TV-ohjelmiston ostaminen? Tee se itse laitteesta; olet todennäköisesti katsomassa sitä siellä joka tapauksessa.

Nyt, jos olet netbookissa tai muussa pienessä tietokoneessa ja et halua erillistä sovellusta lainkaan, tutustu artikkeliin Cloud Music Playerista. Hyvä verkkoyhteys ja vähän aikaa ladata kaikki on kaikki mitä tarvitset, sitten vain käyttää verkkoa sen jälkeen.

Vaikka pilvioperaattorit eivät ole yhtä monipuolisia kuin MediaMonkey. Sano, että haluat etsiä kansikuvat kaikista teidän digitaalisista albumeista, kopioida CD: n tiettyyn MP3-muotoon tai nimetä uudelleen tai organisoida uudelleen massiivisen musiikkikokoelmasi. Kaikki tämä on helpompaa ja vähemmän haastavaa MediaMonkey -versiossa kuin iTunesissa tai pilviohjelmassa.

Muista, että MediaMonkeyllä on myös maksullinen Gold-versio, joka on 20 dollaria nykyiseen versioon tai 40 euron elinikä. Tämä mahdollistaa joukon edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten rajoittamaton äänen luominen ja nopeamman CD / DVD-poltto, mutta luultavasti ei ole tarpeellista suurelle osalle teistä.

Keskeinen: vähän aikaa MediaMonkeyn kanssa ja sinä kysyt itseltäsi: “Apple kuka?”

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta