Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hva er det mest populære iTunes alternativ?What is the Most Popular iTunes Alternative?

Heldigvis har vi funnet et flott iTunes-alternativ for deg!

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Odds er, du har iTunes installert og bruker den til å spille og administrere mp3er, rippe CDer (konvertere dem til mp3-filer), kjøp musikk, kjøp TV-programmer og så videre. Men iTunes er en veldig uoptimert applikasjon på PCer. Det tar over deg systemet, i utgangspunktet suger opp hele CPU og minne det kan få hendene på. På en netbook eller 3+ år gammel stasjonær eller bærbar datamaskin, er iTunes nesten ubrukelig.

Problemet er at hvis du har en Apple-enhet som en iPod eller iPhone, er iTunes stort sett obligatorisk, ikke sant? Du må kunne synkronisere ting for å få filer på og av.

Feil. Det finnes alternative applikasjoner der ute som kan synkronisere enheten, gjør det mye enklere å flytte filer frem og tilbake, tilby samme musikkbehandling som iTunes, og alt for mindre CPU og minne. Og fortsatt fri.

Jeg tenker på en spesielt: MediaMonkey . Mange bruker det til å styre musikken sin. Det er veldig enkelt å bruke og fungerer godt på enda eldre maskiner. Flytte filer frem og tilbake mellom en Apple-enhet eller en annen MP3-spiller er enklere enn iTunes. Og det bruker mindre ressurser enn iTunes.

Du trenger kanskje iTunes for å registrere enheten for første gang og oppdatere programvaren. Kjøper et TV-program? Gjør det fra selve enheten; du vil mest sannsynlig se det der uansett.

Nå, hvis du er på en netbook eller annen liten PC og ikke vil ha en frittstående program i det hele tatt, sjekk ut artikkelen vår på Cloud Music Player. En god nettforbindelse og litt tid å laste opp alt er alt du trenger, så bruker du nettopp fra og med da.

Selv om sky-spillere ikke er like allsidige som noe som MediaMonkey. Si at du vil spore omslagskunst for alle dine digitale album, rippe en CD til en bestemt type MP3, eller gi nytt navn til eller omorganisere din massive musikksamling. Alt dette er enklere og mindre stress i MediaMonkey enn enten iTunes eller en skytspiller.

Husk at MediaMonkey også har en betalt, Gold-versjon, som er $ 20 for den gjeldende versjonen eller $ 40 levetid. Dette gjør det mulig å lage en rekke avanserte funksjoner som ubegrenset mp3-opprettelse og raskere CD / DVD-brenning, men det er sannsynligvis ikke nødvendig for de aller fleste av dere.

Bunnlinjen: litt tid med MediaMonkey, og du vil spørre deg selv: “Apple hvem?”

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt