Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kymmenen Hyödyllisiä Komentorivi Ohjeet WindowsTen Useful Command Prompt Instructions in Windows

Kymmenen hyödyllistä komentorivin ohjeet

Älä mene pois vain koska “Command Line” on otsikossa. Nämä ohjeet, jotka on kirjoitettu erityiseen ikkunaan nimeltä Komentorivi, ovat helppoja toteuttaa, helposti ymmärrettäviä ja auttavat suuresti tietokoneen hallinnassa. Ensinnäkin, aloittakaamme ilmoittaaksemme, miten pääset käskysuunnitelmaan, joten voit syöttää komentorivikomennon.

Komentorivin saavuttaminen

  • Napsauta Käynnistä ( Windowsin näppäin + X Windows 8: ssa)
  • Napsauta Haku
  • Kirjoita CMD ja paina Enter


Ten Useful Command Prompt Instructions
Tämä on komentokehotteen tapaus ilman adminin käyttöoikeutta. Käyttäjätunnus tulee olemaan siellä, ilmeisesti.

Huomaa, että monet näistä komennoista vaativat komentorivin avaamista järjestelmänvalvojana, joten sinun on kirjauduttava sisään järjestelmänvalvojana tai tunnettava salasana. Jos haluat avata komentorivin järjestelmänvalvojana, pidä Ctrl + Shift + Enter-näppäintä alhaalla sen jälkeen, kun olet kirjoittanut CMD : n yllä kolmannessa vaiheessa. Sinun on annettava salasana tai tarkistettava se käyttämällä Käyttäjätilien valvonta -vaihtoehtoa .


Ten Useful Command Prompt Instructions
Ja tässä on se, miltä näyttää adminin käyttöoikeus.

Kun komentokehote on auki, tutustu näihin komentoihin:

sfc / scannow

Tämä komento palvelee toiminnon skannaamista, korjaamista, korvaamista ja palauttamista vahingoittuneista, puuttuvista tai muutetuista käyttöjärjestelmän tiedostoista. Tämän komennon avulla voidaan auttaa palauttamaan virukselta tai jotain muuta, joka voi aiheuttaa sinulle suorituskykyongelmia.

ipconfig

Tämän komennon avulla voit tarkistaa yhteytesi. Suhteellisen suoraviivainen – tee se, jos olet sitä mieltä, että sinulla on ongelmia minkä tahansa yhteyksien kanssa.

ping

Pinging on helppo tapa tarkistaa, oletko yhteydessä internetiin ja myös hyvä tapa nähdä yhteyden laatu tiettyyn verkkosivustoon tai palvelimeen. Kirjoita “ping reviversoft.com” ja katso, mitä tuloksia saat!

msconfig

Tämä avaa käynnistysvalikon – mukaan lukien palvelut, jotka alkavat käynnistää tietokoneen – mikä voi olla erittäin hyödyllinen, jos sinulla on vaivaa hidas käynnistysajat tai yleinen viive tietokoneen käytön aikana.

cleanmgr.exe

Tämä ajaa tietokoneesi Levyn uudelleenjärjestäminen -ohjelman, joka vapauttaa tilaa kiintolevyltä ja voi myös parantaa suorituskykyä.

chkdsk

Tämä käynnistää levytarkistuksen, joka korjaa ongelmat, joita sinulla saattaa olla kiintolevyn kanssa. Varoitus: tämä vie todella, todella kauan ja se viivästää tietokonetta. Se on hyvä asia tehdä yhä uudestaan.

desk.cpl

Tämä avaa näytön, jonka avulla voit vaihtaa näyttöä, näyttötapaa ja näytön tarkkuutta.

alkaa

Tiedä ohjelman tiedoston nimi, mutta et halua etsiä sitä? Kirjoita vain oikean suoritettavan ohjelman nimi alkamisen jälkeen, ja sinun on hyvä mennä. Jos käytät Google Chromea, hyvä esimerkki olisi:
käynnistä chrome.exe

perfmon / res

Tämä avaa Resource Monitor ja näyttää nykyisen järjestelmän suorituskyvyn. Resurssienhallinta on samankaltainen kuin Tehtävienhallinta, ja se on hyvin täsmällinen siitä, mitä aktiiviset prosessit ja palvelut toimivat ja mitä vaikutuksia heillä on suorituskyvyssäsi. Löydä, mitä hidastaa sinua käyttämällä tätä.

dxdiag

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mitä jos sinulla on grafiikkaongelmia elokuvan katselemisen tai pelin pelaamisen aikana? DirectX on ohjelmisto, joka käsittelee kuinka näytönohjaimesi näyttää, mitä näytölläsi on, ja kirjoittamalla dxdiag- apu avaa hyödyllisen diagnostiikan, joka voi auttaa ongelman ratkaisemisessa.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta