Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Korjaa Adobe Flash ongelmat Windows 8Fix Adobe Flash Problems in Windows 8

Adobe Flash Player on välttämätön yhä useammille online-toiminnoille, kaikilta videoiden katselemisesta tiettyjen web-sivujen lataamiseen. Kun Flash alkaa hidastua, se voi aiheuttaa asennuksen turhautumista, joka ei saa päästä Internetin käyttöön. On olemassa keinoja selvittää, miksi Windows 8: n Flash Playerilla on hidastuminen tai kaatuminen, joten sinun ei tarvitse käsitellä tätä ongelmaa kauan.

Adobe Flash Playerin vianmääritys

Yksi asia tarkistaa on Internet-yhteys. Hidas yhteys voi aiheuttaa Adobe Flash Playerin ja monien sivustojen kanssa kamppailun. Jos huomaat, että kun katselet verkkovideota, jonka laatu on alhainen ja kestää jonkin aikaa ladata, tämä voi olla merkki siitä, että yhteys on yksinkertaisesti hidas eikä itse Flash-ongelma. Kokeile Internet-yhteyden vianmääritystä seuraavasti:

  • Etsi työpöydän alareunassa olevasta tehtäväpalkista yhteys (yleensä se on yksittäisen tietokoneen kuvake) ja napsauta sitä
  • Hyvän yhteyden nopeus on yleensä noin yhden megatavun sekunnissa. Monet yhteydet voivat mennä jopa korkeammiksi näinä päivinä. Tarkista, mitä sinun on
  • Jos yhteys on hidas, yritä siirtää reititin, johon olet liittymässä, tai ota se pois päältä ja uudelleen
  • Speedtest.net on hyvä tapa nähdä Internet-ominaisuutesi ja selvittää, millaista yhteyttä sinulla on. Palvelu on ilmaista, jos haluat vain selvittää, mitä verkossa tapahtuu, ja se löytyy verkosta


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
Tyypillinen yhteystesti, jonka suorittaa Speedtest.

Jos Internet on hyvä ja olet testannut yhteyden, ongelma saattaa johtua siitä, että käytät liian monta ohjelmaa kerralla. Mitä enemmän muistia käytetään muissa ohjelmissa, sitä vaikeampi on, että Adobe Flash Player toimii fluenteisesti. Sulkemalla muita taustaohjelmia tai Internet-välilehtiä Flash ei tarvitse työskennellä yhtä kovaa videon virtaamiseksi.

Poista tarpeettomat lisäosat

Useita Flash-tapauksia voi myös vaikeuttaa videoiden katselua verkossa. Se auttaa pitämään Flash-sovelluksen vain yhdelle välilehdelle selaimessa tai yhdessä ikkunassa. Jos suljet Flash-ikkunat tai välilehdet, joskus Flash-laajennukset voivat silti olla käytössä taustalla. Yritä poistaa tarpeettomia tai tarpeettomia lisäosia ja laajennuksia selaimestasi:

  • Siirry selaimellasi työkaluihin
  • Valitse, mistä se sanoo “lisäosat” tai “laajennukset”, jotta näet luettelon selaimelle asennetuista
  • Kaikki luettelossa, jota et halua tai tarvitset, olisi helppo poistaa tai poistaa käytöstä napsauttamalla painiketta


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
Internet Explorerin asentamien lisäosien luettelo, jonka avulla ne voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Jos olet käyttänyt näitä Adobe Flash Playerin nopeuttavia yrityksiä, käytä kiinteää virustorjuntaohjelmistoa ja vakoiluohjelmien poistoa, jos haluat poistaa kaiken, jota et näe taustalla toimimasta, jota ei pitäisi olla siellä. Viruksilta tai vakoiluohjelmilta tartunnan saaneet tietokoneet voivat aiheuttaa Flash Playerille vaikeita aikoja, kun näkymättömät prosessit toimivat jatkuvasti.

Toinen ratkaisu hidas Adobe Flash Player -ohjelmaan olisi tarkistaa päivitetyt päivitykset. Kun asennat Adobe Flash Playerin ensimmäistä kertaa, saat automaattisia päivityksiä koskevia ilmoituksia, mutta muutokset ovat saatavilla suoraan Adoben verkkosivuilla. Jos päivitys ei ole välttämätöntä, Adobe Flash Playerin nykyisen version uudelleenasennus saattaa olla täysin kunnossa. Selaimen uudelleenasennus voi myös olla ratkaisu.

Kuten monet online-sovellukset, on aina satunnaista ongelmaa, jota voi esiintyä Adobe Flash Playerin kanssa. Vianmääritys ja yleisesti havaittavien ongelmien tarkistaminen voivat nopeuttaa Flashia ilman ongelmia.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta