Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Korjaa Adobe Flash ongelmia Google ChromeFix Adobe Flash Problems in Google Chrome

Minun Flash-videot eivät toimi oikein Google Chromessa. Miten voin korjata sen?

Flash on Adobe-sovellus, joka näyttää elokuvia, pelejä tai muuta sisältöä selaimessa. Se on vanha webstandardi, jota HTML5 hitaasti poistaa. Monet sivustot käyttävät kuitenkin edelleen Flash-laajennuksia videoille, peleille ja työkaluille. Google Chrome on selain, jonka Google on tehnyt (tiedät hakukoneen jättiläinen), ja sillä on lähes puolet nykyisestä markkinoiden jakamisesta, mukaan lukien tuki teemoille, laajennuksille ja HTML5: lle. Vaikka Chrome on korkeammalla selaintestissä kuin kilpailijoillaan, sillä on joitain tunnettuja ongelmia Flashin kanssa – ja näin voit korjata ne.

Ensinnäkin, kysymykset Flash-peleistä ja sellaisista – niitä ei voi korjata. Chrome- ja Flash-pelit eivät toimi hyvin yhdessä, mistä tahansa syystä – vaikka Flash toimiikin hyvin – joten sinun kannattaa ehdottomasti mennä Mozilla Firefoxiin tai muuhun selaimeen, jotta voit nauttia flash-pelistä. Normaaleille Flash-videojesi ongelmille – kuten viivästymiselle ja kaatumiselle – tässä sinun on mentävä.

Kirjoita ensin: Chrome-osoiterivillä olevat laajennukset ja paina Enter-näppäintä nähdäksesi, mitkä asennetut ja käynnissä olevat laajennukset ovat.


Fix Adobe Flash Problems
Tässä Flash-laajennukset tallennetaan.

Kuinka pysäyttää Plugin Conflict

Etsi Flash plugins-luettelosta ja tarkista, onko se sanoma (2 tiedostoa) suluissa sen vieressä.
Jos se kertoo kahdesta tiedostosta, se tarkoittaa, että kaksi erilaista Flash-asennusta – yksi järjestelmästäsi ja yksi Chrome-asennusta varten – ovat ristiriidassa, ja siinä on ongelma.
Osoita + merkkiä vieressä tiedot ja käyttää sijaintitunnisteiden määrittää, missä kullekin laitokselle sijaitsee.
Järjestelmäasennuksessa on jotain alkamassa C: \ Windowsin kanssa ja Chrome-asennuksessa on jotain C: \ Käyttäjistä alkaen – poista jälkimmäinen ja käynnistä Chrome uudelleen. Videot toimivat paljon sujuvammin Chrome-selaimessasi.


Fix Adobe Flash Problems
Korostettu laajennus on Chromen asennus.
Haavoittuvuus tähän korjaukseen on, että kun tämä prosessi on valmis, sinun on asetettava Flash-päivitys automaattisesti päivittämään, koska Chromessa ei ole enää laajennusta, jota päivitetään selaimella. Flashin automaattisen päivityksen salliminen:

  1. Napsauta Käynnistä (Windowsin näppäin + X Windows 8: ssa)
  2. Napsauta Haku
  3. Kirjoita Flash Player
  4. Avaa sovellus
  5. Napsauta Lisäasetukset- välilehteä
  6. Muuta päivitysasetuksia, jotta Adoben asenna päivitykset

Jos ongelmat jatkuvat

Ensin aktivoi uudelleen Chrome-laajennus ja sammuta käyttöjärjestelmän laajennus. (Edellä olevista vaiheista vastaava.)
Jos tämä ei korjaa ongelmaa, poista jokainen laajennuksesi käytöstä ja käynnistä Chromi uudelleen. Helppo tapa edetä tällä on avata incognito-ikkuna, jossa laajennukset on poistettu käytöstä. Avaa inkognito-ikkuna napsauttamalla Chromen valikkokuvaketta ja avaa pudotusvalikosta Avaa incognito-ikkuna . Oletusarvoisesti incognito alkaa ilman laajennuksia. Siirry flash-pohjaiseen sivulle ja tarkista, onko sinulla ongelmia. Jos et, hyvää työtä – yksi laajennuksista aiheuttaa ongelman.

Voit ratkaista tämän avaamalla luettelon laajennuksista ja yksi kerrallaan, antamalla ne uudelleen käyttöön katsellessasi, miten ne vaikuttavat Flash-suorituskykyisi. Voit avata laajennusten luettelon avaamalla valikon uudelleen, hypistä Työkalut-valikosta ja napsauta Laajennukset . Kun olet selvittänyt, mikä on aiheuttanut sinulle kaiken tämän ongelman, poista tai poista se käytöstä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta