Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten laskea virrankulutusta TietokoneHow to Calculate Power Consumption of Your Computer

Kun ostat uuden tietokoneen, tietokoneen hintatarjous ei ole ainoa rahaa, jonka käytät järjestelmään. Tietokonejärjestelmä käyttää myös runsaasti sähköä ja kasvattaa kuukausittaisia ​​sähkölaskuasi huomattavasti. Tietenkin eri tietokoneet käyttävät erilaisia ​​virtalähteitä, joten ei ole mahdollista saada vain yhtä kertakohtaista arviota sähköstä, jota tietokone käyttää.

Jopa yhden tietokoneen hankinnan jälkeen on mahdollista päivittää laitteisto ja muuttaa järjestelmän sisäisiä toimintoja, mikä myös vaikuttaa suoraan energiankulutukseen. Onneksi sinulla on useita eri vaihtoehtoja tietokoneen virrankulutuksen määrittämiseksi.

Verkkopalvelu

Jos et halua ladata ohjelmistoja tai hankkia lisävarusteita tietokoneen virrankulutuksen määrittämiseksi, voit käydä EasyCalculation.com- sivustossa tai muussa vastaavassa sivustossa. Kun vierailet verkkosivustolla, sinun on syötettävä kaikki tietokoneen perustiedot, kuten keskusyksikkö, emolevy, näytönohjain, muistikortti, optinen asema, PCI-kortit, tuuletin ja kiintolevy. Nämä tiedot löytyvät Tietokoneen Tietoja tästä Macista tai Ohjauspaneelista riippuen siitä, mihin tietokoneeseen käytät ja millaista käyttöjärjestelmää on asennettu. Kun lasket tietoja, se näyttää tietokoneen kokonaistehon kulutuskulutuksen keskiarvon.

Tietenkin, mitä vanhempi tietokone on, sitä enemmän valtaa se aikoo käyttää, koska tuuletin saattaa kuumentua tai muut laitteet eivät välttämättä toimi. Tämä antaa sinulle yleisarvion, mutta se on nopein vaihtoehto tietokonejärjestelmän virrankulutuksen hahmotella.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
Kaikki tarvittavat tiedot, joita sinun tarvitsee syöttää, kun käytät Easy Calculation -toimintoa.

Sovellusten lataukset

Jos haluat palvelun, joka on hieman tarkempi, voit ladata sovelluksen (kuten ilmaisen BizEE-ohjelmiston ). Sovellus pystyy seuraamaan kaikkia tietokoneellasi olevia ominaisuuksia ja laitteita ja suorittamaan suoran laskelman virrankulutuksesta. Tämä ja useat muut sovellukset ovat saatavilla ilmaiseksi useiden erilaisten palveluiden, kuten Applen App Store tai Download.com kautta.

Kun sovellus on asennettu tietokoneeseen ja käynnistetty, se suorittaa suoran diagnoosin tietokoneesta sen määrittämiseksi, kuinka paljon energiaa tietokoneella on käynnissä. Nämä sovellukset toimivat sekä työpöydällä että kannettavissa tietokoneissa.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
BizEE käynnistyi ja valvoo koko tietokoneen energiankulutusta.

Power Analyzer

Paras mahdollinen menetelmä sen määrittämiseksi, kuinka paljon sähköä tietokone (tai muu sähköpistorasiaan kytkeytyvä laite) käyttää, on energiamittarin avulla. Tämä laite liitetään suoraan sähköpistorasiaan, mutta siinä on avoin pistorasia etupuolella. Voit sitten liittää tietokoneen laitteeseen ja käynnistää sekä laitteen että tietokoneen. Laitteen digitaalinen näyttö pystyy antamaan hetkellisen näytön siitä, kuinka paljon energiaa tietokone käyttää. Voit jopa kytkeä tai irrottaa laitteita laitteen ollessa käynnissä, jotta mitataan energiankulutuksen eroja. Tällä tavoin tällaiseen laitteeseen kytketyllä laitteella tunnet aina käytetyn energian.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta