Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Tips om energie van uw computer berekenenHow to Calculate Power Consumption of Your Computer

Wanneer u een nieuwe computer aanschaft, is de vraagprijs van de computer niet het enige geld dat u aan het systeem besteedt. Het computersysteem gaat ook veel elektriciteit gebruiken en uw maandelijkse energierekeningen flink verhogen. Uiteraard gebruiken verschillende computers verschillende hoeveelheden energie, dus het is niet mogelijk om één enkele beoordeling te maken van de elektriciteit die door elke computer wordt gebruikt.

Zelfs nadat een enkele computer is aangeschaft, is het mogelijk om de hardware te upgraden en de interne werking van het systeem te wijzigen, wat ook rechtstreeks van invloed is op het energieverbruik. Gelukkig hebt u verschillende beschikbare opties om het stroomverbruik van uw computer te bepalen.

Website Service

Om te beginnen, als u geen software wilt downloaden of extra apparatuur wilt aanschaffen om het stroomverbruik van de computer te bepalen, kunt u de website EasyCalculation.com bezoeken of een soortgelijke. Wanneer u de website bezoekt, moet u alle basisinformatie over uw computer invoeren, inclusief de CPU, het moederbord, de videokaart, het geheugen, het optische station, PCI-kaarten, de ventilator en de harde schijf. U kunt deze informatie vinden in de Over deze Mac of het Configuratiescherm van uw computersysteem, afhankelijk van welke computer u gebruikt en welk besturingssysteem is geïnstalleerd. Wanneer u de informatie berekent, wordt het gemiddelde gemiddelde van het energieverbruik van de computer weergegeven.

Hoe ouder de computer echter is, des te meer stroom deze gaat gebruiken, omdat de ventilator mogelijk heter wordt of andere hardware mogelijk niet zo goed werkt. Dit gaat je een algemene schatting geven, maar het is de snelste optie om een ​​figuur in de marge van het stroomverbruik van het computersysteem te bepalen.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
Alle benodigde informatie die u nodig hebt om in te voeren terwijl u Easy Calculation gebruikt.

Toepassingsdownloads

Als u een service wilt die een beetje nauwkeuriger is, kunt u een toepassing downloaden (zoals de gratis BizEE-software ). De applicatie kan alle functies en hardware van uw computer controleren en een directe berekening van hun energieverbruik uitvoeren. Deze en verschillende andere applicaties zijn gratis beschikbaar via een verscheidenheid aan verschillende diensten, zoals de Apple App Store of Download.com.

Nadat de toepassing op de computer is geïnstalleerd en gestart, voert deze een directe diagnose uit van de computer om precies te bepalen hoeveel energie de computer heeft tijdens het gebruik. Deze apps werken op zowel desktop- als laptopcomputers.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
BizEE up and running, monitoring van het totale energieverbruik van de computer.

Power Analyzer

De best mogelijke methode om te bepalen hoeveel elektriciteit een computer (of een ander apparaat dat wordt aangesloten op een stopcontact) gebruikt via een energiemeter. Dit apparaat wordt rechtstreeks aangesloten op een stopcontact, maar heeft aan de voorzijde een open uitlaat. U kunt dan de computer op het apparaat aansluiten en zowel het apparaat als de computer aanzetten. Het digitale display op het apparaat geeft dan onmiddellijk een indicatie van hoeveel energie de computer gebruikt. U kunt zelfs apparaten verbinden of loskoppelen terwijl de apparatuur in bedrijf is om het verschil in energieverbruik te meten. Op deze manier weet u met deze apparatuur die op uw computer is aangesloten altijd de gebruikte energie.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer