Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

All About PC Resource HogsAll About PC Resource Hogs

Yleinen ongelma, johon käyttäjä joutuu kohtaamaan on, että heidän tietokoneensa ovat menossa hämmentyneenä, eivätkä he tiedä, mitä tehdä sen suhteen. Vaihtoehtoisesti niillä on tiukat kaistanleveyskorkit ja he eivät tiedä missä kaikki käyttö on meneillään.

Onneksi meillä on juuri tarvitsemasi tiedot.

What programs are using up all my PC's resources?
skype

skype

Skype: Ei resurssikasvatus sinänsä, mutta varmasti kaistanleveyttä kuluttava hirviö tietyissä yhteyksissä. Jos yhteytesi on vakaa, sinun ei yleensä tarvitse huolehtia tästä – mutta Skype ja muut pikaviestiohjelmat voivat syödä pois pingillesi (vasteaika) pelaamisen aikana ja myös ladata paljon taustatietoja, jotka voivat johtaa sinuun mennä yli korkki, jos sinulla on yksi, joka on erityisen tiukka. Voit korjata tämän rajoittamalla Skype-käyttöäsi tai etsimällä toisen IM-ohjelman. Varmista, että napsautat “Quit Skype” -toiminnon sijaan vain X-ulos ikkunasta – Skype pysyy avoimena taustalla, jos et.

Torrent Managers ja Mass Downloaders

Älä huoli, emme ole syyttäneet sinua laittomasta tai mitään. On olemassa runsaasti legitiivisiä syitä käyttämään torrentia. Kuitenkin heikommissa koneissa ja huonoissa yhteyksissä nämä kaksi voivat johtaa sekä suorituskyvyn tyhjentämiseen että tietojen ylikuumenemiseen, varsinkin jos siemensi muutaman virran! Ole varovainen näistä. Jos sinulla on rajattu yhteys tai sinulla on viive, avaa torrent manager ja valitse “Keskeytä / Pysäytä Torrent”, kunnes olet valmis käsillä olevaan tehtävään. Jos lopetat torrentin ja alkaa siemenet, voit poistaa sen, jotta se ei käytä kaistanleveyttäsi.

“Ilmaiset” pelit, työkalupalkit jne

“Ilmaiset” pelit ja työkalurivit voivat sisältää enemmän viruksia kuin yhteinen sairaala-osasto. Haluat välttää niitä laajalla laiturilla – koska pinnalla ne näyttävät vaarattomilta, he voivat asentaa taustalla toimivia ohjelmia ja käyttää jatkuvasti kaistanleveyttäsi ja / tai järjestelmän resursseja. Et halua sitä. Jos joku on asentanut ne tietokoneeseesi, he ovat tulleet PC: n mukana, tai he ovat asentaneet yhdessä vapaata ohjelmistoa, poista ne mahdollisimman pian. Huomaa, että jotkut työkalupalkit ovat oikeutettuja, joten päätä tapauskohtaisesti.

Liian monta käynnistysohjelmaa / pikakuvaketta

Paljon ohjelmia – erityisesti Skype-palveluita – käynnistetään automaattisesti aina, kun käynnistät koneen, jotta päivität. Ei ole mitään vikaa useiden ohjelmien suorittamisessa samanaikaisesti, mutta kun kaikki yrität avata samaan aikaan – varsinkin kun tietokoneesi herää vain – koneesi voi taistella kaikessa paineessa.

Lisäksi liian monet työpöydän pikavalinnat voivat johtaa tietokoneesi jatkuvasti varmistamaan, että kyseiset kohteet ovat toiminnassa – vaikka tämä ei ole helposti havaittavissa useimmissa koneissa, jos sinulla on vanhempi tietokone tai vain useita oikoteitä, tämä voi olla ankarasti verotetaan. Käynnistysohjelmiin avaat kyseiset ohjelmat ja löytäisit keinon poistaa ne käyttöön käynnistämisen yhteydessä. Joskus tämä vaihtoehto on käytettävissä, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella kuvakettaan, mutta muuten sinun täytyy kaivaa ohjelman asetukset itse. Voit myös poistaa käynnistysohjelmat ilmaiseksi Registry Reviverin avulla . Pikakuvakkeet on korostettava ja poistettava, jos ne hidastavat sinua.

What programs are using up all my PC's resources?
Aero-kierto, suosittu ominaisuus Windows Vistalle ja 7: lle.

Windows Aero

Jos käytät Windows Vistaa tai 7: ta, saatat huomata, että viileä lasimaalaus vaikuttaa tehtäväpalkkiisi tai avointen ohjelmien rajoihin. Se kuluttaa varsin vähän RAM: ia, GPU: ta ja prosessorin tilaa – varsinkin jos käytät vanhempaa laitetta tai vähemmän tehokasta, kuten netbookia. Voit muuttaa tätä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella työpöytääsi, valitsemalla Muokkaa ja poistamalla Aero-läpinäkyvyys .

Nämä vaiheet ja muut voivat vähentää resurssien käyttöä tietokoneellasi, jolloin se käynnistyy ja kulkee paljon nopeammin.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta