Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Alt om PC Resource HogsAll About PC Resource Hogs

Et vanlig problem en bruker står overfor er at deres datamaskiner går agonizingly sakte og de vet ikke hva de skal gjøre med det. Alternativt har de strenge båndbreddekapsler, og de vet ikke hvor all den bruken går.

Heldigvis har vi akkurat den informasjonen du trenger.

What programs are using up all my PC's resources?
Skype

Skype

Skype: Ikke en ressurs hog per se, men definitivt et båndbreddekrevende monster på visse forbindelser. Hvis tilkoblingen din er stabil, trenger du vanligvis ikke å bekymre deg for dette – men Skype og andre chatprogrammer kan spise bort på din ping (responstid) mens du spiller, og også laste ned mye bakgrunnsdata som kan resultere i deg går over hatten din hvis du har en som er spesielt streng. For å fikse dette, begrens du bare din Skype-bruk eller finn et annet chatprogram som skal brukes. Sørg for å klikke “Avslutt Skype” i stedet for å bare utvinne vinduet – Skype forblir åpent i bakgrunnen hvis du ikke gjør det.

Torrent Managers og Mass Downloaders

Ikke bekymre deg, vi beskylder deg ikke for pirat eller noe. Det er mange legitime grunner til at du bruker torrenting. Men på svakere maskiner og dårlige tilkoblinger kan disse to resultere i både ytelsesavløp og dataoverstyring, spesielt hvis du frøer noen få torrenter! Vær forsiktig med disse. Hvis du har en tilkoblet tilkobling eller opplever et lag, åpner du torrentlederen og klikker på “Pause / Stop Torrent” til du er ferdig med oppgaven ved hånden. Hvis du fullfører torrenten og begynner å frø, kan du slette den, slik at den ikke spiser båndbredden din.

“Gratis” spill, verktøylinjer, osv

“Gratis” spill og verktøylinjer kan inneholde flere virus enn vanlig sykehusavdeling. Du vil unngå disse med en bred kaj – fordi de på overflaten virker harmløse, de kan installere programmer som kjører i bakgrunnen, og gjør konstant bruk av båndbredden og / eller systemressursene. Du vil ikke ha det. Hvis noen har installert disse på datamaskinen, kom de med PCen din, eller de ble installert sammen med et gratis program, fjern dem så snart som mulig. Vær oppmerksom på at enkelte verktøylinjer har legitime bruksområder, så avgjøre fra sak til sak.

For mange oppstartsprogrammer / snarveier

Mange programmer – spesielt tjenester som Skype – starter automatisk når du slår på maskinen din, for å holde deg oppdatert. Det er ingenting iboende feil med å kjøre mange programmer samtidig, men når du har dem alle prøver å åpne på samme tid – spesielt når datamaskinen din bare våkner – kan maskinen kveles under alt presset.

I tillegg kan for mange snarveier på skrivebordet føre til at datamaskinen din hele tiden sørger for at disse destinasjonene er i drift – mens dette ikke er lett å se på de fleste maskiner, hvis du har en eldre datamaskin eller bare mange snarveier, kan dette være alvorlig beskatning. For oppstartsprogrammer, åpne de aktuelle programmene og finn en måte å deaktivere dem fra lansering ved oppstart. Noen ganger er dette alternativet tilgjengelig ved å høyreklikke på ikonet, men ellers må du grave gjennom programmets alternativer selv. Du kan også deaktivere oppstartsprogrammer gratis ved hjelp av Registry Reviver . Snarveier må bare utheves og fjernes hvis de senker deg.

What programs are using up all my PC's resources?
Aero-rotasjon, en populær funksjon for Windows Vista og 7.

Windows Aero

Hvis du bruker Windows Vista eller 7, kan du merke den kule glassagtige effekten i oppgavelinjen eller på grensen til programmene du har åpnet. Det bruker faktisk ganske mye RAM, GPU og prosessor plass – spesielt hvis du bruker en eldre maskin eller en mindre kraftig en, som en netbook. For å endre dette, høyreklikk skrivebordet ditt, klikk på Tilpass og deaktiver Aero Transparency .

Disse trinnene og andre kan redusere ressursbruk på PCen, slik at den starter opp og går mye raskere.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt