Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

All About Windows OhjauspaneeliAll About the Windows Control Panel

Aina kun kuulet Windowsin Ohjauspaneelin, olet luultavasti miettimässä, kuinka paljon sinä voit saada siitä.

Vastaus?

Lähes kaikesta. Ohjauspaneeli on enemmän tai vähemmän keskittymä, josta pääset käsiksi kaikkiin tehtäviin, joita tietokoneellasi voi tehdä. Oppiminen missä ohjauspaneelin jokaisen merkinnän avulla voi auttaa sinua suuresti, kun etsit ratkaisua ongelmaan. Tämän artikkelin merkinnät ovat Windows Vistan ohjauspaneelista, mutta Windows XP: n, 7: n ja 8: n ohjauspaneelit ovat samankaltaisia.

Nyt sitä mennään.

Järjestelmä ja ylläpito

Järjestelmä ja ylläpito tarjoaa yksinkertaisen oppaan käyttöjärjestelmääsi varten ja mahdollistaa myös tietokoneen varmuuskopioinnin. Voit myös suorittaa muita tehtäviä, kuten ohjainten päivittämistä ja kiintolevyn hallintaa. Rutiininomaisten varmuuskopioiden tekeminen on suositeltavaa – kerran kuukaudessa on hyvä hinta – vaikka joskus saatat haluta luoda varmuuskopion välittömästi ennen kuin teet jotain vaarallista, kuten kiintolevyn säätämistä.

Turvapaneeli

Suojauspaneeli antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa Windows-päivitykset, tarkistaa tietokoneesi suojauksen ja määrittää palomuurin. Tule tänne, jos huomaat tietokoneen käyttöjärjestelmästä johtuvia ongelmia – satunnainen Windows Update ja ohjaimen tarkistus voivat tehdä paljon hyvää.

All About the Windows Control Panel
Windows Vistan ohjauspaneeli.

Verkko ja Internet

Verkko ja Internet mahdollistavat paikallisten ja langattomien verkkojen määrittämisen sekä Windows-tiedostojen jakamisen. Tule tänne, jos haluat vaihtaa reitittimen salasanasi tai perustaa verkon turvallisuutta / tiedostojen jakamista.

Laitteisto ja ääni

Laitteisto ja äänet ohjaavat näppäimistön ja hiiren asetusten muokkaamista sekä peliohjelmien, kaiuttimien, kuulokkeiden, kuulokkeiden ja muiden lisälaitteiden määrittämistä. Laitehallinta, jonka avulla voit hallita laiteajureita, löytyy myös täältä.

ohjelmat

Ohjelmat antavat mahdollisuuden poistaa tai vaihtaa asennettuja ohjelmia sekä hallita, mitä ohjelmia käynnistetään tietokoneen käynnistyessä ja hallita ominaisuuksia, kuten gadgetit ja Windows Defender.

Käyttäjätilit

Käyttäjätilien avulla voit hallita tietokoneesi tilejä ja määrittää, mitkä tilit ovat järjestelmänvalvojan oikeutettuja, joilla on mahdollisuus asentaa ohjelmia, joilla on lastensuojelu – tällaisia ​​asioita. Voit myös luoda uusia tilejä tai vaihtaa olemassa olevia käyttäjiä tällä käyttöliittymällä, jos sinulla on salasanaongelma tai haluat muuttaa profiilikuvaa.

Ulkonäkö ja personointi

Ulkonäkö ja personointi mahdollistavat monitorin asetusten muuttamisen ja hallinnoi tehtäväpalkkia, aloitusnäyttöä ja muita asetuksia, jotka auttavat sinua navigoimaan käyttöjärjestelmäsi.

All About the Windows Control Panel
Mukautusnäyttö Windows Vistassa.

Kello, kieli ja alue

Kello, kieli ja alue voit hallita tietokoneesi sisäistä kelloa ja kieltä. Älä sekoita kieltä tai aluetta, ellei se ole tarpeellista – et halua muuttaa tietokonetta sellaiselle kielelle, jota et ymmärrä tai saa päivityksiä ulkomailta, vai mitä?

Helppokäyttöisyys

Lopuksi Ease of Access -sovelluksen avulla voit säätää näytön näppäimistöjä, kertojia, suurennuslaseja ja muita hyödyllisiä Windows-navigointiominaisuuksia.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta