Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas TILA SAM INIT VIKA Blue Screen of Death ErrorA Guide to the STATUS SAM INIT FAILURE Blue Screen of Death Error

“STATUS SAM INIT FAILURE” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windowsin alustusprosessin aikana. Tämä BSOD-virhe esiintyy yleensä tietokoneissa, joita ei ole säännöllisesti ylläpidetty, mikä johtaa vioittuneisiin tai puuttuviin järjestelmätiedostoihin ja käyttöjärjestelmän virheelliseen määritykseen. Tämä BSOD-virhe viittaa Security Accounts Managerin alustukseen, joka on osa Windowsin rekisteriä, joka sisältää tietokannan käyttäjätunnuksista ja järjestelmän salasanoista. Tämä suojaustoiminto varmistaa, että syötetty käyttäjänimi ja salasana vastaavat tietokannassa lueteltua yhdistelmää, jonka avulla käyttäjä voi käyttää järjestelmää.

Monissa tapauksissa voi myös kohdata tämä BSOD-virhe, kun on olemassa suuri määrä rekisteriä ja muita virheitä, mikä johtaa lopulta järjestelmän kaatumiseen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “STATUS SAM INIT FAILURE” ja “Windows STOP 0xC00002E3”. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka saattaa näkyä näytöllä järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

STATUS SAM INIT -VIRHE

BSOD-virhe “STATUS SAM INIT FAILURE” on kohtalokas poikkeusvirhe, joka johtaa Windows-käyttöjärjestelmän pysäyttämiseen. Tämän BSOD-virheen korjaamiseksi sinun on palattava viimeisimpään järjestelmän käynnistykseen päästäksesi viimeiseen tunnettuun hyvään kokoonpanoon. tämä käynnistämällä tietokone uudelleen ja painamalla F8-näppäintä välittömästi BIOS-sanoman sulkemisen jälkeen, mutta ennen minkä tahansa sanoman ilmestymistä Windows-käyttöjärjestelmästä. F8-näppäimen painaminen liian pian johtaa BIOS-asetuksiin, joita tätä ei tarvita operaatio.

Jos prosessi on suoritettu oikein, näyttöön tulee sanoma “Windows Advanced Option”. Valitse viimeinen hyvä kokoonpano painamalla ylä- tai alanuolinäppäintä korostaaksesi valinnan ja paina sitten ENTER.

“STATUS SAM INIT FAILURE” -virheen estäminen voidaan estää asentamalla uusimmat Windows-päivitykset ja korvaamalla tai päivittämällä vialliset ohjelmistot.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta