Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas BUGCODE NDIS-ohjain LIVE DUMP Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BUGCODE NDIS DRIVER LIVE DUMP Blue Screen of Death Error

BUGCODE_NDIS_DRIVER_LIVE_DUMP BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows 8.1: n ja sitä uudempien versioiden alustusprosessin aikana. Se tarkoittaa, että NDIS (Network Driver Interface Specification) on kaapattu elävän ytimen salauksen, mikä johti tietokoneen hätäpysäytykseen estääkseen tietojen menettämisen tallentamattomasta työstä.

BSOD on yleensä johtunut laitteisto- ja ohjelmistohäiriöistä, erityisesti silloin, kun uusi ohjelma tai laite on asennettu ennen BSOD-virheen havaitsemista.

2

Tämä BSOD tunnetaan myös nimellä “BUGCODE_NDIS_DRIVER_LIVE_DUMP” ja “STOP 0x0000015E” .Tässä tilanteessa näyttöön ei ole luotu tai raportoitu virhettä, mutta tietokone pakotetaan uudelleenkäynnistystilaan.Jotkut Windows 8.1have-käyttäjät ilmoittivat tämän virheen, joka normaalisti ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit korjata BUGCODE_NDIS_DRIVER_LIVE_DUMP BSOD -ohjelman asentamalla kaikki uusimmat päivitykset Windows Updatesta ja palauttamalla Windows aikaisempaan ajankohtaan.

Jos haluat asentaa uusimmat päivitykset Windows 8.1: een, osoita hiiren ruutu oikeassa yläkulmassa, siirrä hiiren osoitin alas, valitse Asetukset ja valitse sitten Muuta PC-asetuksia. Valitse ruudussa näkyvässä valikossa Päivitä ja palautus, Windows Update ja valitse sitten Tarkista. Windows etsii Internetistä tietokoneeseen soveltuvia päivityksiä ja esittelee luettelon näytöllä. Voit asentaa sekä kriittiset että muut kuin kriittiset päivitykset napsauttamalla Asenna päivitykset. Voit joutua antamaan järjestelmänvalvojan salasanan, kun näyttöön tulee kehote, joka kysyy sitä asennuksen loppuun saattamiseksi.

Voit ratkaista BSOD: n Järjestelmän palauttamisen avulla Windows 8.1: ssa hiirellä osoittamalla ruudun oikeassa yläkulmassa hiiren osoittimen alaspäin ja valitsemalla sitten Etsi. Etsi ja siirry Ohjauspaneeliin, valitse Palautus, valitse Avaa Järjestelmän palauttaminen valikkovaihtoehdoista ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja kehotteita. Käynnistä tietokone uudelleen, kun järjestelmän palauttaminen on suoritettu loppuun.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta