Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas VOI EI KIRJOITA KOKOONPANO Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CANNOT WRITE CONFIGURATION Blue Screen of Death Error

CANNOT_WRITE_CONFIGURATION BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan, XP: n ja 2000: n sekä Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Se ilmenee, kun käyttöjärjestelmä ei voi palauttaa rekisteriä tiedostoon laajennuksen rajoitusten vuoksi järjestelmä kasvattaa tiedostoja uusien kirjallisten tietojen mukauttamiseksi. Tämä virhe ilmenee, kun asemassa ei ole vapaata tilaa ja seuraa tietokoneen automaattinen sammutus, jotta vältetään vahingoittuminen ja mahdollinen tietojen menettäminen tallentamattomasta työstä.

2

Hiljattain asennettu laite tai laiteohjain, joka ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa, aiheuttaa yleensä tämän virheen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “CANNOT_WRITE_CONFIGURATION” ja “STOP 0x00000075”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

Voit ratkaista CANNOT_WRITE_CONFIGURATION BSOD -virheen käyttämällä Last Known Good Configuration -työkalua, joka on palautustoiminto kaikissa Windows-versioissa. Sen ansiosta tietokone voi toipua käyttöhäiriöistä lataamalla käyttöjärjestelmän viimeisen käyttöjärjestelmän. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja napsauta sitten F8-näppäintä, kun näytölle ilmestyy merkintätilan valikko, joka näyttää käyttöjärjestelmän valinnat. Napsauta Lisäasetukset-valikkoa, valitse nuolinäppäimillä Viimeisin tunnettu konfigurointi ja paina sitten Enter.

Kun Viimeisin tunnettu konfigurointi on asennettu onnistuneesti, tietokone on käynnistettävä suojatussa tilassa ja poistettava sitten poistaaksesi hiljattain asennetun ohjaimen tai sovelluksen, joka on aiheuttanut virheen. Voit käyttää suojaustilaa Windows 8: n Käynnistysasetukset-valikossa tai Windowsin aiempien versioiden Lisäasetukset-valikosta.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään tietokoneesi ohjaimet. Jos vanhan ajurin aiheuttaja on ongelma, tämä korjaa ongelman.

Voit myös ratkaista BSOD-virheen käynnistämällä ja tarkistamalla Microsoft Hardware Compatibility List -ohjelman tarkistaaksesi, että äskettäin asennettuja ohjaimia ja laitteita on yhteensopiva käytettävän käyttöjärjestelmän version kanssa. Sinun on poistettava ja vaihdettava laitteita ja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta